Ανοίγουμε ξανά
09:00
gr
en

MarBella Nido

Τοποθεσία : Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα

Χρονολογία : 2018

Είδος : Ξενοδοχείο

Τεχνική Εταιρία : Μπαλλιάν Τεχνική Α.Ε.

Μελετητική : Καμαρινός Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΠΕ

Λύσεις : Κεντρικός κλιματισμός-αερισμός δωματίων, κοινοχρήστων χώρων, εστιατορίων, με παραγωγή ζεστών νερών χρήσης

Τεχνολογίες : 9 εξωτερικές μονάδες VRV LG Multi V, 112 εσωτερικές μονάδες & 12 μονάδες MULTI V Heat Recovery για παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης

Η εταιρία μας ολοκλήρωσε, σε συνεργασία με την εταιρία Μπαλλιάν Τεχνική και την Καμαρινός Μελετητική τη προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στο ξενοδοχείο MarBella Nido στην Κέρκυρα. Το πολυτελές αυτό κατάλυμα μόνο για ενήλικες βρίσκεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, λίγα μόλις λεπτά από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Κέρκυρας.

Κατά τον σχεδιασμό, δόθηκε προτεραιότητα στην παροχή μιας άρτιας λύσης που προσφέρει βέλτιστη ποιότητα εσωτερικού αέρα και διακριτική-κομψή σχεδίαση (πχ με την βοήθεια αόρατων στομίων κλιματισμού), τόσο στα υπνοδωμάτια, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα δόθηκε έμφαση στην κατανάλωση ενέργειας και επιλέχθηκαν συστήματα με βέλτιστο βαθμό απόδοσης εξασφαλίζοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας για το ξενοδοχείο.

Το έργο είχε υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας και παραμέτρους όπως η βέλτιστη εναρμόνιση συστήματος κλιματισμού- αερισμού και η επαρκής παραγωγή ζεστών νερών χρήσης ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ζητήσεις ζεστού νερού, ανεξάρτητα από την πληρότητα δωματίων. Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας, με εμπειρία χρόνων στην σχεδίαση ξενοδοχειακών εφαρμογών, εγκατέστησε συστήματα κλιματισμού που ανταποκρίνονται σε όλες τις παραμέτρους και ικανοποιούν τον πελάτη σε βέλτιστο βαθμό.

κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση +
MarBella Nido
  • nido18-0946_Deluxe-Suite-Private-use-Pool-Bathroom
  • nido18-0973
  • 20180111_115740
  • nido18drone-0062