Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!

LG HN0916M.NK4/HU051MR.U44 5.5kW Split 1Ph (Σε 6 Άτοκες Δόσεις)

5.829,00
Κωδικός: HN0916MNK4_HU051MRU44
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
LgLg

Αντλία θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών από την LG με εξαιρετική απόδοση, καθώς επίσης παρέχει εύκολη χρήση και ευελιξία κατά την τοποθέτηση.
Secure SSL

LG Therma V R32 HN0916M.NK4/HU051MR.U44 5.5kW 1Ph

Το LG THERMA V R32 Split προσφέρει μια ισχυρή λύση θέρμανσης για εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά κρύο καιρό όπως -25℃ και να θερμαίνει νερό έως 65℃.

Το νέο THERMA V R32 Split προσφέρει βελτιωμένη θέρμανση και απόδοση με ψυκτικό R32.

Πώς λειτουργεί το THERMA V R32 Split

Χρησιμοποιεί εξωτερικό αέρα ως πηγή θερμότητας για την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού.

Αξιόπιστη θέρμανση

Το THEMRA V R32 Split παρέχει αξιόπιστη και δυνατή θέρμανση για εσωτερικό περιβάλλον. Μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά ψυχρό καιρό, όπως -25℃. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει παραγωγή νερού έως 65 °C.

Επαναστατικός συμπιεστής R1

Το THERMA V R32 Split είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό συμπιεστή R1.Χάρη στο σχεδιασμό του για υπο κλίση κίνηση ολίσθησης έχει αυξημένη αποδοτικότητα και αξιοπιστία , ενώ το εύρος λειτουργίας βελιώθηκε ( 10 Hz ~135 Hz ).

Περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό

Το THERMA V R32 είναι εξοπλισμένο με ψυκτικό R32, το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό το οποίο φέρει Δυναμικό θέρμανσης πλανήτη 675,70% χαμηλότερο από τα R410A. Με το ψυκτικό R32, το THERMA V R32 προσφέρει μια εξαιρετικά ενεργειακή απόδοση ως μια πιο πράσινη θερμαντική λύση.

Έξυπνος έλεγχος θέρμανσης

Tο διαισθητικό περιβάλλον πλοήγησης επιτρέπει εύκολη και γρήγορη χρήση με ένα απλό άγγιγμα και οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν προγράμματα βάσει του τρόπου ζωής τους. Επιπρόσθετα, η ημερήσια ή μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ισχύος επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας.

Εύκολη και ευέλικτη εγκατάσταση

Το THEMRA V R32 Split μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και ευέλικτα σε όλους τους τύπους σπιτιών. Τα ενσωματωμένα εξαρτήματα νερού* στην εσωτερική μονάδα, κάνουν την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολη σε μικρότερο χρόνο. Επιπλέον, το εκτεταμένο μήκος σωλήνα ψυκτικού φτάνει τα 50 μέτρα και οι σωλήνες μπορούν να συνδεθούν σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις (εμπρός, πλάγια και πίσω), γεγονός που καθιστά την εγκατάσταση ευκολότερη και πιο ευέλικτη.

Ρύθμιση πριν την εγκατάσταση

Βάσει των πληροφορίων στην ιστοσελίδα εγκατάστασης, οι εγκαταστάτες μπορούν να προετοιμάσουν τις ρυθμίσεις μέσω του LG Heating Configurator και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης από το γραφείο τους. Στην τοποθεσία, οι εγκαταστάτες μπορούν απλά να τοποθετήσουν την κάρτα μνήμης στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου για να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα διαμόρφωσης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εκκίνηση της μονάδας.

Εύκολη και γρήγορη ανίχνευση σφαλμάτων

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 στοιχεία ιστορικού, επιτρέποντας τον εύκολο εντοπισμό της αιτίας δυσλειτουργίας ή σφάλματος και τη γρήγορη εύρεση λύσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW) 5.5
Λειτουργία Αντλίας Θερμότητας Ψύξης / Θέρμανσης
Τύπος Αντλίας Θερμότητας Split
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/35 (7°C, Έξοδος Νερού 35°C) 5.5
COP 7/35 4.9
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/55 (7°C, Έξοδος Νερού 55°C) 5.5
COP 7/55 3.5
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/7 (35°C, Έξοδος Νερού 7°C) 5.5
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ