Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!

LG THERMA V HU161H.U32/HN1610H.NK3 16kW Split 1Ph (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

5.900,00
Κωδικός: LG_THERMA_V_16_SPLIT
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
LgLg

Η THERMA V υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να παρέχει ζεστό νερό έως και 80˚C. Είναι κατάλληλη για κατοικίες με μη επαρκή μόνωση και υφιστάμενα σώματα καλοριφέρ.
Secure SSL
share on

Αντλία Θερμότητας LG THERMA V 16kW Υψηλών θερμοκρασιών (μονοφασική)

LG THERMA V ανανεώσιμη λύση θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, φιλική προς το περιβάλλον με χαμηλά λειτουργικά έξοδα και μειωμένους ρύπους.

LG THERMA V

Η Therma V ανήκει στην κατηγορία αντλιών θερμότητας αέρα-νερού και αποτελεί εναλλακτική λύση έναντι των λεβήτων πετρελαίου, αεριού ή άλλων μεθόδων θέρμανσης. Είναι σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ασύγκριτες και ιδανικές αξίες, όπως εξοικονόμηση ενέργειας , αξεπέραστη τελειότητα στην άνεση, εύκολη χρήση κατά τη λειτουργία και ανωτερότητα υπηρεσιών. Εφαρμόζοντας τις προχωρημένες τεχνολογίες της LG (όπως ο υβριδικός συμπιεστής με ειδικό άξονα που αναπτύχθηκε από την LG και είναι πρώτος στο είδους του) η Therma V παρέχει εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα. Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού καθίστανται ολοένα και περισσότερο δημοφιλής στην Ελλάδα και προσδιορίζονται σαν εναλλακτική λύση έναντι των κλασικών μεθόδων κεντρικής θέρμανσης, δεδομένου του χαμηλού κόστους λειτουργίας, της μειωμένης εκπομπής ρύπων και τη ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Υψηλότερη αποδοτικότητα, χαμηλότερα τα λειτουργικά έξοδα

Οι ευρωπαϊκοί σχεδιαστικοί κανόνες (ErP rules) και η αειφόρος σχεδίαση προϊόντων γίνονται ένα αποδοτικό εργαλείο που οδηγεί τους ευρωπαίους καταναλωτές προς προϊόντα με μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο και αυξανόμενες ενεργειακές επιδόσεις. Τα προϊόντα αντλίες θερμότητας θα πρέπει να συναντούν αυστηρά κριτήρια για την αποδοτικότητα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα είναι σε θέση να κάνουν ενημερωμένες επιλογές χάρη στην ετικέτα της ενεργειακής απόδοσης η οποία ακολουθείται από το εύρος της LG THERMA V.

Εξαιρετική ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση του προϊόντος υποδεικνύεται στην ενεργειακή ετικέτα και αντανακλά την εποχική αποδοτικότητα θέρμανσης. Επίσης η ενεργειακή αποδοτικότητα της αντλίας θερμότητας βασίζεται στον εποχικό συντελεστή απόδοσης COP, Coefficient Of Performance και υπολογίζεται λαμβάνοντας την ετήσια ανάγκη θέρμανσης της κατοικίας και διαιρώντας τη με την ετήσια ενεργειακή κατανάλωση, λαμβάνοντας όμως υπόψιν την κατανάλωση των back-up συστημάτων και την γεωγραφική τοποθεσία της μονάδας αντλίας θερμότητας.

Ανανεώσιμο σύστημα θέρμανσης

Η THERMA V της LG είναι το ανανεώσιμο σύστημα θέρμανσης, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει απαράμιλλές συνθήκες θέρμανσης αλλά και ζεστό νερό χρήσης, όταν αυτό απαιτείται, σε νέες κατοικίες αλλά και ανακαινίσεις με σκοπό τους μειωμένους ρύπους και τα λειτουργικά έξοδα.

Εφαρμογή ενεργειακής απόδοσης

Η THERMA V προσφέρει την καλύτερη λύση για θέρμανση της κατοικίας σας και παροχή ΖΝΧ. Με την τεχνολογία inverter τα λειτουργικά έξοδα είναι χαμηλότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ορυκτών καύσιμων. Η THERMA V είναι περισσότερο ενεργειακά αποδοτική από ότι ένα συμβατικό σύστημα, αφού απορροφά ανανεώσιμη ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον και συγκεκριμένα από τον αέρα.

Ένα αξιόπιστο σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς

Πρωταρχικό μέλημα της LG είναι να σας κρατά ζεστούς ακόμα και στις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Οι αντλίες θερμότητας THERMA V είναι εξαιρετικά αξιόπιστες, συμβαδίζοντας πάντα με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας.

Λειτουργία αποστείρωσης

Η αντλία θερμότητας αέρα νερού THERMA V λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι τα συμβατικά συστήματα ορυκτών καυσίμων κεντρικής θέρμανσης. Αυτές οι χαμηλές θερμοκρασίες μεταφράζονται σε μειωμένα έξοδα λειτουργίας, λιγότερη χαμένη θέρμανση και χαμηλή εκπομπή ρύπων. Παρόλα αυτά κάθε εβδομάδα το σύστημα, αυτόματα, φθάνει θερμοκρασία 80 βαθμών κελσιου με σκοπό την αποστείρωση του ζεστού νερού χρήσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW) 16
Λειτουργία Αντλίας Θερμότητας Θέρμανσης
Τύπος Αντλίας Θερμότητας Split
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/35 (7°C, Έξοδος Νερού 35°C) 16
COP 7/35 3.27
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/55 (7°C, Έξοδος Νερού 55°C) 16
COP 7/55 2.78
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/7 (35°C, Έξοδος Νερού 7°C)
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ