Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!

Inventor V7KI-36WiFiR/U7RS-36 36000Btu (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

2.300,00
Τιμή συσκευής με επιδότηση
 €
Ποσό επιδότησης
 €
Κωδικός: 16000710
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  4 - 10 ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  4 - 10 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
InventorInventor
Επίσημος Μεταπωλητής

Σειρά κλιματιστικών – Δαπέδου Οροφής – V7. Το κλιματιστικό που προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας!

 • Απόλυτος έλεγχος των κλιματιστικών σας από ένα χειριστήριο μέσω της Διαχείρισης Κεντρικού Ελέγχου
 • Επωφεληθείτε από το ειδικό Hotel Menu και ορίστε τις ιδανικές συνθήκες κλιματισμού του χώρου σας εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα
 • Ελέγξτε το κλιματιστικό απ' όπου και αν βρίσκεστε και δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας
 • Αποτελεσματική απομάκρυνση των μικροβίων
 • Έξυπνος αισθητήρας για ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, στο σημείο ακριβώς που επιθυμείτε
Secure SSL
share on

Κλιματιστικό Δαπέδου οροφής Inventor V7

Απόλυτος έλεγχος για άριστες αποδόσεις!

Η αναβαθμισμένη σειρά Δαπέδου Οροφής της Inventor φροντίζει όχι μόνο για τη σωστή θερμοκρασία του χώρου σας, αλλά και για την αποτελεσματική και άμεση διαχείριση της συσκευής. Σας προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης έως 64 κλιματιστικών μέσω της Διαχείρισης Κεντρικού Ελέγχου, ενώ με τη λειτουργία Hotel Menu μπορείτε να επιτρέπετε τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σε συγκεκριμένες τιμές, συμβάλλοντας επιπλέον και στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας. Με τη λειτουργία Wi-Fi Ready που διαθέτει, έχετε ακόμη πιο ολοκληρωμένο έλεγχο της θερμοκρασίας στον χώρο σας αφού μπορείτε να ελέγχετε απ’ όπου και να βρίσκεστε τη συσκευή. Επιπλέον, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με έξυπνο αισθητήρα για να δημιουργείτε τις ιδανικές συνθήκες ακριβώς στο σημείο μέσα στον χώρο σας που εσείς επιθυμείτε, ενώ με το Φίλτρο HEPA, εξασφαλίζετε αποτελεσματική απομάκρυνση των μικροβίων και καλύτερη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Απόλυτος έλεγχος για άριστες αποδόσεις!
Διαχείριση Κεντρικού Ελέγχου (Προαιρετική)

Διαχείριση Κεντρικού Ελέγχου (Προαιρετική)

Ελέγξτε έως και 64 κλιματιστικές μονάδες από ένα χειριστήριο! Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη κλιματιστική μονάδα, ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου και επιλέξτε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Ιδανικό για ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων κ.τ.λ.

Hotel Menu

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Ακόμα, αποβάλλει τα μικρόβια μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών, διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο χώρο σας.

Wi-Fi Ready

Wi-Fi Ready

Η προηγμένη τεχνολογία των νέων Ημικεντρικών κλιματιστικών της Inventor παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης & σας επιτρέπει τη ρύθμιση του κλιματιστικού σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Κατεβάστε την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store στο Smartphone ή το Tablet σας και δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο του χώρου.

Follow Me

Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Inverter
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 36.000
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 9.300-39.000
SEER 6.2
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A++
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) N/A
Ονομαστική Κατανάλωση Ψύξη (kW) 3.9
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 40.000
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ