Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00
msz-ef-white

Κωδικός:IN-MSZ-EF50-VGK-WMitsubishi Electric MSZ-EF50 VGK-W Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi

640,00 €

Mitsubishi Electric MSZ-EF50 VGK-W Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi

Κωδικός: IN-MSZ-EF50-VGK-W
640,00
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Έως 30 Ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  Έως 30 Ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
Πιστοποιημένες αποδόσεις κατά Eurovent
Πιστοποιημένες αποδόσεις κατά Eurovent.

Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi Mitsubishi Electric MSZ-EF50 VGK-W 18000Btu

Δημιουργήστε μια ακόμα πιο όμορφη ατμόσφαιρα για το σπίτι σας. Η Mitsubishi Electric σας καλωσορίζει στον κόσμο της τελειότητας, όπου η ευημερία, η αρμονία και η ησυχία συνυπάρχουν σε μια μοναδική ατμόσφαιρα: ο κόσμος του Kirigamine Zen. Ένα κλιματιστικό που συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις από άποψη απόδοσης και αθόρυβης λειτουργίας με κομψό, άψογο σχεδιασμό. Επειδή η μορφή και η ουσία είναι δύο πλευρές της ίδιας έννοιας της τελειότητας. Με το Kirigamine Zen, η ομορφιά είναι μια κατάσταση ευημερίας.

Σχεδιασμένο για ένα καλύτερο σπίτι

Εξαιρετική σχεδίαση και συμπαγείς διαστάσεις

Ένας σχεδιασμός άψογης κομψότητας, με επιλογή χρωμάτων (ασημί και λευκό) που συμπληρώνουν οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση, premium υλικά και συμπαγείς διαστάσεις: αυτό είναι το KirigamineZen. Εξαιρετικά λεπτή εσωτερική μονάδα με μόλις 19,5 cm πάχος. Αποκλειστικός σχεδιασμός που συνδυάζεται με προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική απόδοση.

Plasma Quad Connect

Plasma Quad Connect

Το σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης PLASMA QUAD CONNECT είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μονάδες εσωτερικού χώρου, για την εξασφάλιση πολύ υψηλού επιπέδου ποιότητας αέρα.

*Το προϊόν Mitsubishi Electric MAC-100FT-E Plasma Quad Connect δεν περιλαμβάνεται με την αγορά του κλιματιστικού.

Ενσωματωμένο MELCloud

Ενσωματωμένο MELCloud

Η σειρά MSZ-EF προσφέρει εγγενώς το χειριστήριο WI-FI MELCloud της Mitsubishi Electric. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα, ή φωνή, για να ελέγξετε και να προγραμματίσετε το κλιματιστικό σας. Συμβατό με smartphones (iOS και Android), tablet, υπολογιστές, Google Home και ενσωματωμένο στον φωνητικό βοηθό Amazon Alexa, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να αλληλεπιδράσετε με το σύστημα κλιματισμού σας.

Έλεγχος

Εκτός ή εντός σπιτιού? Μια μονάδα μπορεί να ενεργοποιηθεί (ή να απενεργοποιηθεί) όποτε απαιτείται, από οποιαδήποτε συσκευή, όπου κι αν είναι ο ιδιοκτήτης. Το MELCloud προσφέρει επίσης πληροφορίες υποστήριξης χρηστών και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Σχεδιασμός

Προσφέρει ρύθμιση «τρόπου διακοπών», εβδομαδιαίο προγραμματισμό και ζωντανή πληροφόρηση καιρού για να προβλέψετε πότε θα ενεργοποιήσετε τη μονάδα κλιματισμού, εάν κάποιος δεν είναι σπίτι.

Διορατικότητα

Μπορείτε να δείτε αναφορές τρόπου λειτουργίας, μαζί με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ελάχιστος θόρυβος για μέγιστη άνεση

Ελάχιστος θόρυβος για μέγιστη άνεση

Η ποιότητα του περιβάλλοντος στο οποίο μένουμε εξαρτάται επίσης από το αντιληπτό επίπεδο θορύβου. Τα κλιματιστικά Mitsubishi Electric συμβάλλουν στη διατήρηση της υψηλότερης ακουστικής άνεσης ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές θορύβου.

Ενεργειακή Κλάση A+++ / A++

Ενεργειακή Κλάση A+++ / A++

Το χαμηλό κόστος λειτουργίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κλιματιστικά Mitsubishi Electric. Χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό όλων των εξαρτημάτων και τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, η ενεργειακή απόδοση φτάνει σε εξαιρετικά επίπεδα ακόμη και σε εποχιακή βάση. Συγκεκριμένα, η γραμμή MSZ-EF επιτυγχάνει εποχιακές αποδόσεις SEER και SCOP που της επιτρέπουν να ταξινομηθεί ως Κατηγορία Α+++ στην ψύξη και κλάση Α++ στην θέρμανση.

Προηγμένο φίλτρο καθαρισμού Silver ion

Η ακανόνιστη επιφάνεια του φίλτρου καθαρισμού αέρα συλλαμβάνει τη σκόνη πιο αποτελεσματικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά - εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές με την αποσμητική του δράση για πάνω από 10 χρόνια χωρίς κάποια συντήρηση πέρα από ένα τακτικό καθάρισμα. Είναι ιονισμένο με ασήμι και συλλαμβάνει βακτήρια και μικροσκοπικά σωματίδια ώστε να μην τα εισπνέουμε. Το φίλτρο καθαρισμού αέρα ιόντων αργύρου διατηρεί τον αέρα ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό.

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας

Προγραμματιζόμενη άνεση: η θερμοκρασία που θέλετε τη στιγμή που θέλετε. Η νέα εβδομαδιαία λειτουργία χρονοδιακόπτη, με 4 διαφορετικές προγραμματιζόμενες υποδοχές για κάθε ημέρα, επιτρέπει στον χρήστη όχι μόνο να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τους χρόνους, αλλά και να ορίζει διαφορετικές θερμοκρασίες για διαφορετικές περιόδους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

*Χρησιμοποιώντας ειδικό ψυκτέλαιο τα Mitsubishi μπορούν να τοποθετηθούν σε δίκτυα ψυκτικών σωλήνων R22 ή R410a παλαιών κλιματιστικών , χωρίς να απαιτούνται κοστοβόρες ειδικές διαδικασίες πλυσίματος σωλήνων.
Απαραίτητη προυπόθεση η καλή κατάσταση των σωληνώσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ον. Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 17.060
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 4.777~18.425
Ον. Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 19.790
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 4.777~25.591
Ρεύμα Λειτουργίας (A) N/A
Στάθμη Θορύβου Εσ. Μονάδας (dB(A)) 30/33/36/40/43
Ηχητική Ισχύς Εσ.Μονάδας (dB(A)) 60
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm) 895x299x195
δείτε περισσότερα +