Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ LN Series - Black

Κωδικός:12012561Mitsubishi Electric MSZ-LN50 VG2B Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi

835,00 €

Mitsubishi Electric MSZ-LN50 VG2B Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi

Κωδικός: 12012561
835,00
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας

Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα

Εσωτερική Μονάδα Τοίχου Κλιματιστικoύ Multi Mitsubishi Electric MSZ-LN50 VG2B 18000Btu

Οι εσωτερικές μονάδες της σειράς LN διατίθενται σε τέσσερα χρώματα για να ταιριάζουν σε χώρους με διαφορετική αισθητική. Η εμφάνιση της εσωτερικής μονάδας διαφέρει ανάλογα με τον φωτισμό στο χώρο, προσελκύοντας πάντα την προσοχή.

Λαμπερός και πολυτελής σχεδιασμός

Λαμπερός και πολυτελής σχεδιασμός

Σχεδιασμένη να συμπληρώνει τη σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, η σειρά LN διατίθεται σε τρία χρώματα ειδικά επιλεγμένα να ταιριάζουν με φυσικό τρόπο όπου και εάν εγκατασταθούν. Όχι μόνο ο ελκυστικός σχεδιασμός, αλλά και η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και η άνεση λειτουργίας προσθέτουν ακόμα περισσότερη αξία σε αυτή τη σειρά.

Η τεχνολογία βαφής Master craftsmanship έχει ως αποτέλεσμα έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, προσφέροντας βαθύ χρώμα στο φινίρισμα και μια αίσθηση κορυφαίας ποιότητας.

Plasma Quad plus

Το Plasma Quad Plus, είναι ένα σύστημα φίλτρου με βάση το πλάσμα που αφαιρεί αποτελεσματικά έξι ειδών ρύπους του αέρα. Το Plasma Quad Plus κατακρατεί μούχλα και αλλεργιογόνα αποτελεσματικότερα από το PlasmaQuad. Μπορεί επίσης να κατακρατήσει σωματίδια PM2.5 ή και μικρότερα, δημιουργώντας χώρους υγιούς διαβίωσης.

Plasma Quad plus
Βακτήρια

Βακτήρια

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99% των βακτηρίων σε 162 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 25m³.

<Αρ. Δοκιμής> KRCES-Bio.
Αρ. Αναφοράς Δοκιμής Αρ. 2016-0118

Ιοί

Ιοί

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99% των ιών σε 72 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 25m³.

<Αρ. Δοκιμής> vrc.center, SMC
Αρ. 28-002

Μούχλα

Μούχλα

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99% της μούχλας σε 135 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 25m³.

<Αρ. Δοκιμής> Ιαπωνικό Κέντρο Έρευνας Τροφίμων
Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 16069353001-0201

Αλλεργιογόνα

Αλλεργιογόνα

Σε µια δοκιµή, διοχετεύτηκε αέρας που περιείχε τρίχωμα γάτας και γύρη, στη διάταξη καθαρισµού αέρα στη ρύθµιση χαµηλής ροής αέρα. Οι µετρήσεις πριν και µετά επιβεβαίωσαν ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 98% του τριχώματος γάτας και της γύρης

<Αρ. Δοκιµής> ITEA
Αρ. Αναφοράς Τ1606028

PM2.5

PM2.5

Αποτελέσματα δοκιµών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αποµακρύνει το 99% του ΡΜ2.5 σε 145 λεπτά σε χώρο δοκιµής όγκου 28m³.

<Εσωτερική έρευνα εταιρίας>

Σκόνη

Σκόνη

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99,7% της σκόνης και των ακάρεων.Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση

Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση

Η βέλτιστη απόδοση ψύξης/θέρμανσης είναι ένα ακόµαχαρακτηριστικό της σειράς LN. Τα μοντέλα 25 έως 50 έχουν επιτύχει την "Κλάση Α+++" στον Εποχιακό Δείκτη Αποδοτικότητας SEER, και τα µοντέλα 25 και 35 έχουν επιτύχει "Κλάση Α+++" και στον Δείκτη SCOP.

Τεχνολογία

Τεχνολογία 3D i-See Sensor

Η σειρά LN είναι εξοπλισµένη µε αισθητήρα 3D i-See Sensor, έναν αισθητήρα υπέρυθρων ακτινών που µετρά τη θερµοκρασία σε μακρινά σημεία. Καθώς κινείται προς τα αριστερά και τα δεξιά, οκτώ κάθετα διατεταγµένα στοιχεία αισθητήρα αναλύουν τη θερµοκρασία του χώρου σε τρεις διαστάσεις. Αυτή η λεπτοµερής ανάλυση κάνει εφικτό τον εντοπισμό των ανθρώπων στο χώρο, επιτρέποντας έτσι την επιλογή ρυθµίσεων όπως "έµμεση ροή αέρα", για να µην κατευθύνεται η ροή αέρα άµεσα στους ανθρώπους και "άµεση ροή αέρα" για να κατευθύνεται προς αυτούς.

Λειτουργεία Αισθητήρα

Αυτός ο έξυπνος αισθητήρας λαμβάνει συνεχώς μια θερμική σάρωση του δωματίου και τον χωρίζει σε 752 τρισδιάστατες ζώνες, μετρώντας τη θερμοκρασία σε κάθε μία για να εντοπίσει ακριβώς πού βρίσκονται οι άνθρωποι σε ένα δωμάτιο. Είναι ακόμη αρκετά έξυπνο για να ανιχνεύσει πόσο ζεστό ή κρύο είναι ένα άτομο. Με τη δυνατότητα ανίχνευσης της παρουσίας και της θέσης των ατόμων στο δωμάτιο, ο αισθητήρας 3D i-See ρυθμίζει τη θερμοκρασία και τη ροή του αέρα για να διασφαλίσει ότι όλοι είναι άνετοι.

Προσαρμοσμένη Άνεση

Ο αισθητήρας 3D i-See επιτρέπει ένα νέο επίπεδο πραγματικά εξατομικευμένης άνεσης με τον προσαρμόσιμο έλεγχο ροής αέρα. Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση διπλού πτερυγίου, ο αισθητήρας 3D i-See είναι σε θέση να κατευθύνει προσαρμοσμένη θέρμανση ή ψύξη όπου χρειάζεται περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια διασφαλίζοντας την περιττή θέρμανση ή ψύξη σε περιοχές που δεν την χρειάζονται.

Διπλό πτερύγιο

Διπλό πτερύγιο

Τα πτερύγια δημιουργούν διάφορες ροές αέρα για να προσφέρουν άνεση σε κάθε άτομο στο χώρο. Όχι μόνο τα οριζόντια, αλλά και τα κατακόρυφα πτερύγια κινούνται ανεξάρτητα, εξαλείφοντας θερμά ή κρύα σημεία παντού στο χώρο.

Διπλό πτερύγιο

Ρυθμίζει διαισθητικά την κατεύθυνση της ροής του αέρα στο σημείο που χρειάζεται

Ο αισθητήρας 3D i-See λειτουργεί σε συνδυασμό με τα πτερύγια διπλού διαχωρισμού για την παροχή θέρμανσης ή ψύξης όπου χρειάζεται περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια χωρίς τη θέρμανση ή την ψύξη περιοχών που δεν την χρειάζονται. Είτε προτιμάτε άμεση, έμμεση ομοιόμορφη κατανομή ροής αέρα, ο αισθητήρας 3D i-See παρέχει την απόλυτη προσαρμόσιμη ροή αέρα.

Ο αισθητήρας 3D i-See μπορεί να αναγνωρίσει την κίνηση ενός ατόμου σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια να κατευθύνει τη ροή του αέρα με τα διπλά πτερύγια Split. έτσι συνεχίζουν να αισθάνονται ζεστά όπου κι αν έχουν μετακομίσει στο δωμάτιο.

Διπλό πτερύγιο

Άνεση για όλους με πολλαπλές κατευθύνσεις ροής αέρα

Ο αισθητήρας 3D i-See μπορεί να εντοπίσει πολλά άτομα που βρίσκονται στο δωμάτιο και να προσαρμόσει τα Dual Split Vanes στην άμεση θέρμανση ή ψύξη ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια, έτσι όλοι αισθάνονται άνετα στο δωμάτιο.

Aσύρματα τηλεχειριστήρια

Aσύρματα τηλεχειριστήρια

Όχι μόνο οι εσωτερικές μονάδες, αλλά και τα ασύρματα τηλεχειριστήρια είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα. Κάθε τηλεχειριστήριο ταιριάζει με την εσωτερική μονάδα, ακόμη και στην υφή.

MELCloud

MELCloud

Το MELCloud είναι το νέο στοιχείο ελέγχου Wi-Fi για το σύστημα MitsubishiElectric, ενσωματωμένο για τη σειρά LN. Χρησιμοποιώντας την υποστήριξη του Cloud για μετάδοση και λήψη πληροφοριών, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε το σύστημά σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω Υπολογιστή, tablet ή smartphone. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία MELCloud έχει σχεδιαστεί για να έχει τη μέγιστη συμβατότητα με υπολογιστές, tablet και smartphone χάρη σε ειδικές εφαρμογές ή μέσω προγράμματος περιήγησης στο Web.

Μοτέρ Poki Poki

Μοτέρ Poki Poki

Εξαιρετικά Ενισχυμένη απόδοση κινητήρα χρησιμοποιώντας την πρωτότυπη τεχνολογία πυκνής περιέλιξης της Mitsubishi Electric.

Η μέθοδος επισφράγισης θερμότητας της Mitsubishi Electric ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση των κυλίνδρων για αποτελεσματικότερη απόδοση.

Κατασκευασμένος χρησιμοποιώντας υπολογισμούς ακριβείας micron, ο συμπιεστής είναι η καρδιά του συστήματος κλιματισμού MSZ-LN* Χρησιμοποιώντας ειδικό ψυκτέλαιο τα Mitsubishi μπορούν να τοποθετηθούν σε δίκτυα ψυκτικών σωλήνων R22 ή R410a παλαιών κλιματιστικών , χωρίς να απαιτούνται κοστοβόρες ειδικές διαδικασίες πλυσίματος σωλήνων.
Απαραίτητη προυπόθεση η καλή κατάσταση των σωληνώσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 35-40
Ον. Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 17.060
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 3.412 ~ 20.473
Ονομαστική Κατανάλωση Ψύξη (kW) 1.38
Ον. Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 20.473
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 3.412 ~ 27.980
Ονομαστική Κατανάλωση Θέρμανση (kW) 1.48
Ρεύμα Λειτουργίας (A) 13.9
δείτε περισσότερα +