Ανοίγουμε ξανά
09:00
gr
en

Mitsubishi Electric SEZ-M60DA/SUZ-KA60VA

2.030,00
Κωδικός: SEZ-M60DA_SUZ-KA60VA
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής

Καινοτόμος κλιματισμός με την αξιοπιστία της Mitsubishi Electric
Secure SSL
share on

Mitsubishi Electric SEZ-M60DA/SUZ-KA60VA (μονοφασικό)

Η άνεση και η ευελιξία αποκτά νέο νόημα με την ρηξικέλευθη σειρά SEZ series από την Mitsubishi Electric Power Inverter Systems.

SEZ SERIES

Η σειρά SEZ ενσωματώνεται με εξαιρετική ευκολία στην κοιλότητα της οροφής και μόνο οι γρίλιες είναι ορατές. Οι καινοτόμες συμπαγείς, state of the art, μονάδες λειτουργούν αποδοτικά, αθόρυβα και με κύριο μέλημα της Mitsubishi Electric την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι μονάδες είναι αρκετά διακριτικές και εγκαθίστανται δίχως κόπο, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται χρόνος κατά την τοποθέτηση.

Επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα και επιπέδου στατικής πίεσης

Οι ρυθμίσεις του DC κινητήρα έχουν αυξηθεί έτσι ώστε να φιλοξενούν περισσότερες ανάγκες εφαρμογής. Τρείς ρυθμίσεις ταχυτήτων του ανεμιστήρα (χαμηλή, μεσαία και υψηλή) και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα επιλογής στατικής πίεσης (5, 15, 35 και 50 Pa) είναι πλέον διαθέσιμα.

Συμπαγής σχεδιασμός και αθόρυβη λειτουργία

Η καινοτόμος σειρά SEZ είναι ιδανική για χώρους με περιορισμένες διαστάσεις, αφού το ύψος τους δεν ξεπερνά τα 200mm. Μόνο η μάσκα εισαγωγής αέρα και οι οπές εξαγωγής αέρα είναι ορατές. Το υπόλοιπο μέρος της μονάδας ενσωματώνεται κρυφά στην οροφή. Η σειρά SEZ παρέχει αθόρυβη λειτουργία ξεκινώντας από την σιωπηλή ένταση των μόλις 23 dBA.

Φίλτρο αέρα

Το ενσωματωμένο φίλτρο αέρα απομακρύνει με επιτυχία την σκόνη και σωματίδια, τα οποία ενδέχεται να προκαλούν αλλεργίες, διατηρώντας τον αέρα καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Η συντήρηση και η εγκατάσταση του είναι απλή. Επιπλέον το φίλτρο μακράς διάρκειας της σειράς SEZ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 2.500 ώρες λειτουργίες πριν την αντικατάσταση του.

Εύκολη εγκατάσταση

Η σχεδιαστικά ελαφριά κατασκευή της σειράς SEZ και το χαμηλό ύψος αποτελεί σημαντικό προτέρημα για μια ακόμα πιο εύκολη εγκατάσταση σε μειωμένο χρόνο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 45-55
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 20.814
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 5.460-21.500
SEER 5.5
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη Α
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) 386
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 25.250
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 5.460-27.300
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ