Ανοίγουμε ξανά
09:00
gr
en

Mitsubishi PLA-SM140EA/PUZ-SM140YKA - 3Ph

4.075,00
Κωδικός: PLA-SM140EA_PUZ-SM140YKA
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής

Πλήρης σειρά κλιματιστικών τύπου κασέτας από την Mitsubishi Electric προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και μέγιστη ικανοποίηση στον χρήστη.
Secure SSL
share on

Κλιματιστικό κασέτα Mitsubishi PLA-SM140EA/PUZ-SM140YKA 13.4 KW (τριφασική)

Μια πλήρης σειρά που περιλαμβάνει πολυτελείς μονάδες που προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας. Η συνέργεια της υψηλής ενεργειακής απόδοσης και του πιο άνετου περιβάλλοντος χώρου έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη ικανοποίηση του χρήστη.

Ανεξάρτητες ρυθμίσεις περσίδων

Οι βέλτιστες ρυθμίσεις ροής αέρα προσφέρουν μέγιστη άνεση σε όλο το χώρο. Πέρα από την επιλογή διάφορων διαμορφώσεων ροής αέρα (δηλαδή 2, 3 ή 4 κατευθύνσεων), η λειτουργία αυτή επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση του επιπέδου κατακόρυφης ροής αέρα για κάθε περσίδα, διατηρώντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον χώρου με ομοιόμορφη κατανομής θερμοκρασίας.

Ευρεία ροή αέρα

Οι ευρυγώνιες έξοδοι κατανέμουν τη ροή αέρα σε όλες τις γωνίες του χώρου. Οι έξοδοι είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα και το σχήμα έχει βελτιωθεί για καλύτερο ευρυγώνιο αερισμό..

Οριζόντια ροή αέρα

Έχει προστεθεί η λειτουργία "Οριζόντια ροή αέρα" για να μειωθεί η ψυχρή αίσθηση του αέρα. Η οριζόντια ροή αέρα αποτρέπει τα ψυχρά ρεύματα αέρα να χτυπούν άμεσα το σώμα, προστατεύοντας το σώμα από υπερβολική ψύξη.

Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας αέρα

Υιοθετήθηκε λειτουργία αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας αέρα που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αέρα και διατηρεί άνετες συνθήκες χώρου όλες τις ώρες. Με τη λειτουργία αυτή ρυθμίζεται αυτόματα η ταχύτητα του αέρα σε συνθήκες κατάλληλες για το περιβάλλον του χώρου. Στην έναρξη λειτουργίας της θέρμανσης/ψύξης , η ροή αέρα ρυθμίζεται στην υψηλή ταχύτητα για γρήγορη θέρμανση/ψύξη του χώρου. Όταν η θερμοκρασία του χώρου φτάσει στην επιθυμητή τιμή, η ταχύτητα ροής αέρα μειώνεται αυτόματα για σταθερή λειτουργία θέρμανσης/ψύξης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 80-90
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 45.700
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 19.800-48.100
SEER N/A
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη N/A
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) N/A
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 51.200
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 14.500-54.000
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ