Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!

Ντουλάπα LG UP48.NT2/UU49W.U32 (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

2.950,00
Κωδικός: UP48.NT2/UU49W.U32
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
LgLg

Επιδαπέδια μονάδα τύπου ντουλάπας της LG Electronics , βραβευμένη με το Red Dot Design Award έχει ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό ώστε να ταιριάξει με οποιονδήποτε εσωτερικό διάκοσμο.

Secure SSL
share on

Ντουλάπα LGUP48.NT2/UU49W.U32 44.000btu
Εξαιρετικές επιδόσεις σε ψύξη και θέρμανση!

Καλαίσθητος σχεδιασμός: Η επιδαπέδια μονάδα τύπου ντουλάπας της LG Electronics , βραβευμένη με το Red Dot Design Award έχει ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό ώστε να ταιριάξει με οποιονδήποτε εσωτερικό διάκοσμο.


Γρήγορη ανταπόκριση: Προσφέροντας ισχυρή ψύξη, η συγκεκριμένη επαγγελματική μονάδα μπορεί να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις συμβατικές. Επιπλέον, η λειτουργία Ισχυρής Θέρμανσης ρυθμίζει τη βέλτιστη γωνία ροής αέρα, εξασφαλίζοντας μία ταχύτερη απόδοση θέρμανσης.


Ισχυρή ροή αέρα: Η επιδαπέδια μονάδα τύπου ντουλάπας της LG Electronics είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην κάλυψη μεγάλων χώρων χάρη στην ισχυρή της λειτουργία στην ψύξη & την θέρμανση. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον αέρα να φτάνει εώς και σε 20 μέτρα απόσταση από τη μονάδα.

Συμπιεστής Inverter BLDC: Οι κλιματιστικές μονάδας της LG Electronics είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές BLC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

 

Κινητήρας ανεμιστήρα BLDC: Ο κινητήρας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι BLDC Inverter , ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC προσφέρει 40 % εξοικονόμηση ενέργειας στις χαμηλές στροφές και 20 % στις υψηλές στροφές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Inverter
Καλύπτει χώρους (m²) 70-100
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 45.720
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 20.472-51.863
SEER 5.05
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 52.886
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 20.472-64.828
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ