Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Κλιματιστικό Multi Mitsubishi Electric MXZ-4F72VF3-E1 (Εξωτερική Μονάδα) (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

2.785,00
Κωδικός: 10000153
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής

Η γκάμα εξωτερικής μονάδας MXZ-F Multi-Split προσφέρει στους πελάτες μας την απόλυτη ευελιξία για τα έργα τους κλιματισμού.

 • Οι συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται επιτρέποντας τη μίξη πολλαπλών τύπων και χωρητικοτήτων εσωτερικών μονάδων σε μεμονωμένα δωμάτια
 • Οι εξωτερικές μονάδες ελεγχόμενες με μετατροπέα παρέχουν οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για εφαρμογές πολλαπλών χώρων
 • Κομψός κλιματισμός για μοντέρνους χώρους μέσω σύνδεσης με τις βραβευμένες εσωτερικές μας μονάδες M SeriesMSZ
 • Βοηθά τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους χρησιμοποιώντας χαμηλότερο ψυκτικό GWP R32
 • Secure SSL

  Εξωτερική μονάδα Multi-Split Mitsubishi Electric MXZ

  Άνεση σε όλο το σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο Μία εξωτερική μονάδα

  Η Mitsubishi Electric είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων κλιματισμού Multi-Split. Compact, σιωπηλά, οικολογικά και με λειτουργικά χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε άτομο.

  lifestyle

  Ένα σύστημα Multi-Split MXZ εγγυάται άνεση σε κάθε γωνιά ενός σπιτιού, χάρη στην εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στα διαφορετικά δωμάτια, χρησιμοποιώντας μόνο μία εξωτερική μονάδα. Αυτό επιτρέπει τη διατήρηση μιας ευχάριστης και ομοιογενούς θερμοκρασίας σε όλο το σπίτι, χειμώνα καλοκαίρι.


  Αυτόματη λειτουργία μείωσης θορύβου

  Αυτόματη λειτουργία μείωσης θορύβου

  Με τη ρύθμιση αυτής της λειτουργίας, είναι δυνατό να μειωθεί αυτόματα ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας όταν μειώνονται τα εσωτερικά φορτία που πρέπει να καλυφθούν, όπως κατά τη νυχτερινή ψύξη.

  Αυτόματη επιδιόρθωση συνδέσμων

  Αυτόματη επιδιόρθωση συνδέσμων

  Απλώς πατήστε ένα κουμπί (MXZ-3E / F έως MXZ-6F) ή ενεργοποιήστε μόνο μία εσωτερική μονάδα (MXZ-2E / F) για να διασφαλίσετε τη σωστή σύνδεση μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας. Διορθώστε την αυτόματα.

  Ιδανικό για διαμερίσματα, βίλες και γραφεία

  Ιδανικό για διαμερίσματα, βίλες και γραφεία

  Το Multi-Split MXZ είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα κατάλληλο για εγκατάσταση σε διαμερίσματα, βίλες ή γραφεία, των οποίων τα τμήματα, με διαφορετικές περιοχές, έχουν διαφορετικές ανάγκες κλιματισμού, ανάλογα με την εσωτερική τους θέση, τη συχνότητά τους και τη μεγαλύτερη ή μικρότερη έκθεσή τους στον ήλιο.

  Η χρήση Μίας (1) ενιαίας μονάδας σε εξωτερικό χώρο, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε λιγότερο ορατή περιοχή του κτιρίου, εγγυάται μια οπτικά διακριτική εγκατάσταση.

  Δείγμα εγκατάστασης

  Στο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από 2 έως 6 κλιματιστικές μονάδες διαφορετικών μοντέλων, συγκεκριμένα μια μεγάλη γκάμα εσωτερικών μονάδων τοίχου, με διαφορετικές χωρητικότητες και ποικίλο design, ανάλογα με τις θερμικές και διακοσμητικές ανάγκες κάθε δωματίου ενός σπιτιού. Οι κονσόλες δαπέδου είναι μια άλλη εύκολα ενσωματωμένη επιλογή. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια εγκατάσταση με καναλάτα (δικτύου αεραγωγών) κλιματιστικά. Για γραφεία και χώρους λιανικής ή εστίασης, η εγκατάσταση μονάδων κασέτας ή οροφής είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες λύσεις.

  Αποδοτικότητα

  Αποδοτικότητα

  Χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό και την εισαγωγή του ψυκτικού μέσου R32, η απόδοση των νέων multisplit εξωτερικών μονάδων αυξάνεται σημαντικά, φτάνοντας στην κατηγορία Α+++ στην ψύξη (μεγέθη 2F42,2F53,3F54) και στην Α++ (μεγέθη 2F42,2F53,3F54) στη θέρμανση.

  Συνδεσιμότητα

  Συνδεσιμότητα

  Η εξαιρετική συνδεσιμότητα που διατίθεται με τις νέες εξωτερικές μονάδες σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη. Η μονάδα MXZ-F επιδεικνύει πολλαπλή ευελιξία, καθώς μπορεί να συνδεθεί με το μεγαλύτερο μέρος της γκάμα εσωτερικών μονάδων της Οικιακής και Εμπορικής Γραμμής, είτε πρόκειται για μονάδες τοίχου, οροφής ή αεραγωγούς.

  Συνδεσιμότητα MXZ-F με εσωτερικές μονάδες

  MSZ-LN MSZ-EF MSZ-AP MSZ-BT MFZ-KT MLZ-KP SLZ-M SEZ-M PEAD-M JA PCA-M KA
  ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿ ⦿
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  Παροχή Αέρα (m³/h) Θ 427/Ψ 354
  Τύπος Συσκευής Inverter
  Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 24.567
  Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 12.625 ~ 30.027
  SEER 8.13
  Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A++
  Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) 311
  Ονομαστική Κατανάλωση Ψύξη (kW) 1,85
  δείτε περισσότερα +