Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
Δ. 10:00

Αφυγραντήρας Inventor PREMIUM ION 20L (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

199,00
Κωδικός: PR-ION-20L
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
InventorInventor
Επίσημος Μεταπωλητής

Υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία και ενοχλητικούς θορύβους!
Secure SSL
share on

Αφυγραντήρας Inventor PREMIUM ION 20L

Αίσθηση φρεσκάδας και ιδανικά επίπεδα υγρασίας άμεσα & χωρίς ενοχλητικούς θορύβους!

Με τη σειρά αφυγραντήρων PREMIUM ION εξασφαλίζετε υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας απαλλαγμένη από βλαβερά σωματίδια χάρη στον Ιονιστή που διαθέτει. Δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες υγρασίας χάρη στη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια. Μετακινήστε τη συσκευή σας στον χώρο που επιθυμείτε εύκολα χάρη στα ροδάκια με τα οποία είναι εφοδιασμένη και ρυθμίστε τη λειτουργία της μέσω της εφαρμογής ακόμη και αν δεν είστε σπίτι. Εξασφαλίστε άμεσα αποτελέσματα με τις λειτουργίες Συνεχής Αφύγρανση και Turbo ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες και διατηρήστε ένα χαλαρωτικό και ευχάριστο περιβάλλον χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου.

Ιονιστής

Εξασφαλίστε υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας και απολαύστε απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας όπως όταν βρίσκεστε στη φύση χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή! Ο τρόπος με τον οποίο o Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο καθαρού, υγιεινού και φρέσκου περιβάλλοντος, απαλλαγμένου από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς. Θα εκπλαγείτε από την αισθητή διαφορά στην ποιότητα του αέρα στον χώρο σας και θα ανακαλύψετε νέα επίπεδα άνεσης και ξεκούρασης!

Wi-Fi

Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας, απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate II μέσω Google Play ή App Store δωρεάν και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi. Η εφαρμογή INVmate II διαθέτει όλες τις λειτουργίες, ενός σύγχρονου αφυγραντήρα, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη των ιδανικών επιπέδων υγρασίας στο χώρο σας, απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου της σειράς αφυγραντήρων inventor. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου δημιουργούν ένα χαλαρωτικό και ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο σας, απαλλαγμένο από ανεπιθύμητους ήχους και φυσικά υγρασία, γεγονός που καθιστά την επιλογή της σειράς ως την απόλυτη λύση, προηγμένης τεχνολογίας και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων χωρίς ενοχλητικούς θορύβους.

Έξυπνη Αφύγρανση

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες στο χώρο σας.

Ροδάκια για Εύκολη Μεταφορά

Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 110
Τεχνολογία Αφυγραντήρα Με Συμπιεστή
Χρώμα Λευκό
Ικανότητα Αφύγρανσης (Lt/ημέρα) 20,0
Χωρητικότητα Δοχείου (Lt.) 3,0
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 3
Παροχή Αέρα (m³/h) 99/125/168
Στάθμη Θορύβου (dBA) 37
δείτε περισσότερα +