Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
Δ. 09:00
Αφυγραντήρας-Κullhaus-Qualis-20L-ION

Κωδικός:10017209Αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 12L ION

270,00 €

Αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 12L ION

Κωδικός: 10017209
270,00
Αφυγραντήρες Kullhaus - Ποιότητα που ξεχωρίζει !
KullhausKullhaus
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας

Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα

Αφυγραντήρας Κullhaus Qualis 12L ION

Οι αφυγραντήρες Kullhaus Qualis ion Χαμηλής Κατανάλωσης είναι ίσως από τους πιο σημαντικούς οικιακούς αφυγραντήρες που λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής, την ενεργειακή απόδοση, την ικανότητα αφύγρανσης και την αθόρυβη λειτουργία!

Ο αφυγραντήρας δωματίου Kullhaus Qualis 12L ION Χαμηλής Κατανάλωσης έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει ένα συγκεκριμένο στόχο: να κρατήσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 12L ION Χαμηλής Κατανάλωσης το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα.
Μόνο 145W κατανάλωση ρεύματος !

Προσοχή! Η κατανάλωση αυτή αφορά στην χρονική περίοδο που ο Qualis 12L ION Χαμηλής Κατανάλωσης είναι σε λειτουργία και κάνει αφύγρανση! Με άλλα λόγια, όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας έχει μηδενική κατανάλωση. Βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής μέσω της έξυπνης λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας KULLSAVE Energy Saving System.


Λειτουργίες


 • Ενσωματωμένος ιονιστής και Φίλτρο σκόνης: Όλοι οι αφυγραντήρες Kullhaus Qualis διαθέτουν αντιβακτηριδιακό φίλτρο σκόνης. Βρίσκεται στην πλάτη του αφυγραντήρα. Κατακρατά τη σκόνη που βρίσκεται στον αέρα δωματίου και εξασφαλίζει ότι ο αφυγραντήρας θα είναι καθαρός στο εσωτερικό του. Γι' αυτό το λόγο και χρειάζεται συχνό καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα ή με ένα πανί. Δε χρειάζεται αντικατάσταση. Δεν υπάρχουν αναλώσιμα και κανένα επιπλέον κόστος συντήρησης. Ο αφυγραντήρας διαθέτει ξεχωριστό πλήκτρο που θέτει σε λειτουργία τον ενσωματωμένο ιονιστή. Ο ιονιστής βοηθάει ώστε ο αέρας δωματίου να είναι πιο καθαρός και πιο φρέσκος.
 • Ψηφιακή οθόνη αφής LED: Ρύθμιση υγρασίας με ψηφιακή ακρίβεια.
 • Λειτουργία Ύπνου: Πλήρως αθόρυβη λειτουργία.
 • Λειτουργία στέγνωμα ρούχων: Στη λειτουργία στεγνώματος ρούχων ο αφυγραντήρας λειτουργεί στην τρίτη σκάλα ανεμιστήρα, ώστε η ροή αέρα να είναι η μέγιστη. Μετά από 6 ώρες λειτουργίας σβήνει αυτόματα.
 • Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης με την αποχέτευση: Περιλαμβάνεται σωληνάκι 60εκ.
 • Λειτουργία KULLSAVE Energy Saving System: Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε έχει επιτευχθεί, οι αφυγραντήρες Kullhaus θα λειτουργούν μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξουν ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια η λειτουργία τους θα σταματήσει για 17 λεπτά. Κατόπιν θα μπει σε λειτουργία ο ανεμιστήρας για 5 λεπτά προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, οι αφυγραντήρες kullhaus αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν. Εάν η σχετική υγρασία παραμένει κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε οι αφυγραντήρες Kullhaus θα μπουν σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 17 λεπτά.
 • Έξυπνη Λειτουργία Αυτόματης Αφύγρανσης TRI-COLORS LIGHT: Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα δουλεύει αυτόματα βάσει της υγρασίας χώρου που ανιχνεύει. Θα σας ενημερώνει για τα επίπεδα υγρασίας δωματίου με ένα διακριτικό φωτισμό.

  Κόκκινο:

  όταν η σχετική υγρασία υπερβαίνει το 65%, επιλέγεται υψηλή ταχύτητα του ανεμιστήρα και ο συμπιεστής δουλεύει

  Πράσινο:

  όταν η σχετική υγρασία είναι 55%- 65%, επιλέγεται μεσαία ταχύτητα του ανεμιστήρα και ο συμπιεστής δουλεύει

  Μπλε:

  όταν η σχετική υγρασία είναι μικρότερη του 55%, επιλέγεται χαμηλή ταχύτητα του ανεμιστήρα και ο συμπιεστής δε δουλεύειΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παροχή Αέρα (m³/h) 120/135/155
Καλύπτει χώρους (m²) 80
Τεχνολογία Αφυγραντήρα Με Συμπιεστή
Χρώμα Λευκό
Ικανότητα Αφύγρανσης (Lt/ημέρα) 12,0
Χωρητικότητα Δοχείου (Lt.) 4,0
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 3
Wifi
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ