Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!

Αφυγραντήρας Inventor Stardust SD-IONINV-20L (Σε 6 Άτοκες Δόσεις)

316,00
Κωδικός: C0002069
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
InventorInventor
Επίσημος Μεταπωλητής

 • Ασύγκριτη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλή στάθμη θορύβου και μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Συσκευή 2 σε 1: Αφυγραντήρας και αυτόνομος καθαριστής αέρα
 • Υψηλής τεχνολογίας laser αισθητήρας PM2.5 για πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα
 • Φωτεινή ένδειξη που παρέχει συνεχή ενημέρωση για την ποιότητα του αέρα
 • Έξυπνη αφύγρανση για άριστη ποιότητα ατμόσφαιρας με εξοικονόμηση ενέργειας
Secure SSL

Inventor Stardust SD-IONINV-20L

Ο 1ος αφυγραντήρας με inverter μοτέρ για κορυφαία απόδοση, αθόρυβη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας!

Τεχνολογία που υπερέχει

Τεχνολογία που υπερέχει, σχεδιασμός που εντυπωσιάζει!

Ο αφυγραντήρας Stardust έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, αφού συνδυάζει τεχνολογία υπεροχής και απαράμιλλο design με control panel αφής που εντυπωσιάζει! O Stardust, ο 1ος αφυγραντήρας με Τεχνολογία Inverter Motor στον ανεμιστήρα, διασφαλίζει ασύγκριτη απόδοση και προσαρμόζει τη λειτουργία του σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Ταυτόχρονα είναι σχεδόν αθόρυβος και ιδιαίτερα ανθεκτικός με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ακόμη, ο υψηλής τεχνολογίας laser αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία του και χαρίζοντας πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα, ενώ η φωτεινή ένδειξη σας ενημερώνει για την ποιότητα του αέρα. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε 2 συσκευές σε 1, αφού λειτουργεί και ως ανεξάρτητος καθαριστής αέρα. Παράλληλα, εξασφαλίζετε άριστη ατμόσφαιρα και απόλυτη άνεση χάρη στην έξυπνη αφύγρανση και τη χαμηλή στάθμη θορύβου.

Advanced Technology

Καινοτομία Advanced Technology

Νιώθει τις ανάγκες σας - Προσαρμόζεται αυτόματα

Χάρη σε ένα σύνολο έξυπνων λειτουργίων, οι αφυγραντήρες Inventor αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του σπιτιού σας, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία τους. Ο Αισθητήρας PM2.5 με τη Φωτεινή Ένδειξη Ποιότητας Αέρα, η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και η Λειτουργία Wi-Fi με Φωνητική Εντολή είναι τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των συσκευών που διαθέτουν ΑΤ (Advanced Technology).

Έτσι, οι αφυγραντήρες Inventor σας προσφέρουν ιδανική ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα, χωρίς υγρασία, αποτελεσματικά, άνετα κι οικονομικά.

Flash Dry

Flash Dry

Απομάκρυνση Υγρασίας – Ενίσχυση στη Θέρμανση

Mε τη χρήση του αφυγραντήρα απομακρύνεται η υγρασία και ο αέρας γίνεται πιο ξηρός, με αποτέλεσμα η θέρμανση να αποδίδει άμεσα. Έτσι, κάνετε οικονομία στη θέρμανση, καθώς χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να θερμανθεί ο χώρος σας. Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα με το κατάλληλο επίπεδο υγρασίας, προστατεύοντας το σπίτι σας και όσους αγαπάτε!

Inverter Μοτέρ

Ο 1ος με Inverter Μοτέρ

Ο Stardust έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, καθώς είναι ο πρώτος αφυγραντήρας που ενσωματώνει την Τεχνολογία Inverter Motor. Ο αφυγραντήρας προσαρμόζει τη λειτουργία του σύμφωνα με τις ανάγκες και την υγρασία του χώρου, διατηρώντας τη σε ιδανικά επίπεδα και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Ταυτόχρονα, είναι σχεδόν αθόρυβος και ιδαίτερα ανθεκτικός, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αφυγραντήρας & Αυτόνομος Καθαριστής Αέρα

Αφυγραντήρας & Αυτόνομος Καθαριστής Αέρα

Οι αφυγραντήρες φροντίζει για την ιδανική αφύγρανση του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα, σας εγγυάται ένα πιο υγιεινό περιβάλλον χωρίς βλαβερά σωματίδια. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αφυγραντήρας μετατρέπεται σε αυτόνομο καθαριστή αέρα χάρη στο Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA H11 με δυνατότητα κατακράτησης του 97,79% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3 μικρόμετρα. Έτσι, αναπνέετε καθαρό αέρα, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

PM2.5 Laser Sensor

PM2.5 Laser Sensor

Ο υψηλής τεχνολογίας αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ακόμη και αυτά που δε διακρίνονται με γυμνό μάτι. Έπειτα ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία του για να σας προσφέρει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.

Φωτεινή ένδειξη ποιότητας αέρα

Φωτεινή ένδειξη ποιότητας αέρα

Χάρη στη φωτεινή χρωματιστή ένδειξη, ενημερώνεστε άμεσα και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας, για να μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή και να μειώνετε, όταν χρειάζεται, την άσκοπη λειτουργία της συσκευής, εξοικονομώντας ενέργεια.

Έξυπνη Αφύγρανση

Έξυπνη Αφύγρανση

Δημιουργήστε άριστες συνθήκες στον χώρο σας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας χάρη στη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα το επίπεδο υγρασίας ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, προσφέροντας πάντα ιδανικές συνθήκες άνεσης και οικονομίας, καθώς απομακρύνει την υγρασία, ενισχύοντας την απόδοση της θέρμανσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παροχή Αέρα (m³/h) 140/170/210
Καλύπτει χώρους (m²) 130
Τεχνολογία Αφυγραντήρα Με Συμπιεστή
Ικανότητα Αφύγρανσης (Lt/ημέρα) 20,0
Χωρητικότητα Δοχείου (Lt.) 4,8
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 3
Wifi
Λειτουργία Καθαριστή Αέρα
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ