Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!
Boneco-H300

Κωδικός:10003309Καθαριστής Αέρα/Υγραντήρας Boneco H300

379,01 €

Καθαριστής Αέρα/Υγραντήρας Boneco H300

Κωδικός: 10003309
379,01
BonecoBoneco
Επίσημος Μεταπωλητής
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  4 - 10 ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  4 - 10 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
Ο Boneco H300 είναι 3 σε 1 υβριδική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ως υγραντήρας ως καθαριστής αέρα ή και τα δύο μαζί.

Καθαριστής Αέρα / Υγραντήρας Boneco H300

Ο καθαρισμός του αέρα επιτυγχάνεται καθώς διαθέτει προφίλτρο για κατακράτηση μεγάλων σωματιδίων, φίλτρο true Hepa για κατακράτηση αλλεργιογόνων, και φίλτρο ενεργού άνθρακα για εξουδετέρωση οσμών.

Εάν επιλέξουμε ταυτόχρονα και τη λειτουργία ύγρανσης γίνεται επιπλέον καθαρισμός του χώρου μας από τον δίσκο συλλογής ο οποίος βρίσκεται συνεχώς μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται.
Με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης ο δίσκος κατακρατά στο εσωτερικό του επιπλέον σωματίδια.
Η ύγρανση επιτυγχάνεται με την μέθοδο της εξάτμισης. Ο αέρας περνάει μέσα από το δοχείο νερού και το εξατμίζει απελευθερώνοντας ποσότητες νερού στο χώρο μας.
Ο H300 διαθέτει αισθητήριο που μετράει σε πραγματικό χρόνο την υγρασία και προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα ύγρανσης για ιδανική υγρασία.
Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα χειρισμού της συσκευής και μέσω της εφαρμογής Boneco app. H εφαρμογή έχει πολλές λειτουργίες όπως (sleep/auto/child mode, child lock, timer, ένδειξη αλλαγής φίλτρων).

Χαρακτηριστικά

 • 3 σε 1 συσκευή. Μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ως καθαριστής αέρα, ως υγραντήρας ή και τα δύο μαζί
 • Χειροκίνητη λειτουργία ή από το κινητό μέσω σύνδεσης Bluethooth με την εφαρμογή Boneco app.
 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος μόλις 0,6 W - 9,6 W.
 • Λειτουργίες SLEEP / AUTO / BABY / TIMER / CHILD LOCK / Αυτόματο κλείσιμο όταν το δοχείο νερού αδειάσει / Ρύθμιση επιθυμητής υγρασίας στο χώρο / μέτρηση υγρασίας σε πραγματικό χρόνο.
 • Δυνατότητα χρήσης αρωματικού.
 • Όμορφη σχεδίαση Βραβείο RED Dot Design Award.
 • Διαθέτει Ionic Silver Stick (antibacterial) και το AW200 Evaporator mat για κατακράτηση αλάτων και σωματιδίων.
 • Υψηλής ποιότητας υλικά. Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco. 
 • Περιστρεφόμενος δίσκος με φίλτρο Evaporator MAT που κρατάει στο εσωτερικό του τα σωματίδια με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης. Ο δίσκος και το φίλτρο μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων και ρούχων.

Περιγραφή Λειτουργίας

O H300 μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ως καθαριστής αέρα, ως υγραντήρας ή και τα 2 μαζί. Εαν επιλέξουμε την λειτουργία της ύγρανσης και του καθαρισμού του αέρα ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας.

Στάδιο 1 Ο αέρα του χώρου μας περνάει πρώτα μέσα από φίλτρα όπου γίνεται ο καθαρισμός του αέρα.

Πιο συγκεκριμένα από προφίλτρο, φίλτρο True Hepa και φίλτρο ενεργού άνθρακα. Τα φίλτρα συγκρατούν τα σωματίδια και εξουδετερώνουν τις οσμές.

Στάδιο 2 O αέρας καθαρός και απαλλαγμένος από σωματίδια και οσμές εισέρχεται στο δοχείο νερού όπου υπάρχει περιστρεφόμενος δίσκος. Ο ξηρός αέρας εξατμίζει το νερό και το απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει ύγρανση του χώρου μας.

Το νερό μέσα στο δοχείο απελευθερώνεται όχι με την μορφή ομίχλης αλλά με την μέθοδο της εξάτμισης.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε το ποσοστό υγρασίας που επιθυμούμε. Έτσι η ποσότητα νερού που θα απελευθερώνει ο H300 θα είναι ανάλογη της ύγρανσης που επιθυμούμε.

Στάδιο 3 Ο δίσκος συλλογής βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται συνεχώς.

Με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης κατακρατά στο εσωτερικό του τα σωματίδια και αλλεργιογόνα. Ο δίσκος συλλογής που βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό επιτρέπει μόνο στο καθαρό νερό να εξέλθει στο χώρο μας.

Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε ύγρανση και ταυτόχρονο καθαρισμό του χώρου μας.

Ο δίσκος συλλογής πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε δύο εβδομάδες με χλιαρό νερό και σαπούνι ή εναλλακτικά στο πλυντήριο πιάτων. Το φίλτρο AW200 MAT μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων. Αυτό εξαρτάται από την επιβάρυνση του χώρου μας σε σωματίδια και τοξικούς αέριους ρύπους.

Επιπλπέον στο δοχείο νερού πέρα από το δίσκο συλλογής βρίσκεται και το ionic silver stick που θα μας εξασφαλίσει ότι στο νερό του δοχείου δεν αναπτύσσονται βακτηρίδια. 

Μοναδική Αντιβακτηριδιακή Τεχνολογία IONIC SILVER STICK

Ο υγραντήρας μπορεί να γίνει επικίνδυνος για την υγεία μας εάν δεν διαθέτει αντιβακτηριδιακή τεχνολογία ή εάν αμελούμε να αδειάζουμε το νερό που έχει μείνει μέσα στο δοχείο του υγραντήρα για πολλές ημέρες.
Ο λόγος είναι ότι όταν ο υγραντήρας δεν είναι σε λειτουργία και το νερό μένει στάσιμο αρχίζουν να αναπτύσσονται βακτηρίδια.
Τα βακτηρίδια πολλαπλασιάζονται με γρήγορο ρυθμό καθώς το στάσιμο νερό αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξής τους. Όταν θέσουμε και πάλι σε λειτουργία τον υγραντήρα το μολυσμένο με βακτηρίδια νερό θα εξέλθει στο χώρο μας με τη μορφή ομίχλης.
Ο κίνδυνος για λοιμώξεις του αναπνευστικού είναι αρκετά μεγάλος ειδικά εάν στο χώρο υπάρχουν παιδία και ευπαθείς ομάδες.
H Boneco έχει αναπτύξει τη μοναδική αντιβακτηριδιακή τεχνολογία Ionic Silver Stick για να μας εξασφαλίσει ότι το νερό θα είναι απαλλαγμένο από βακτηρίδια ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.
Το Silver Stick είναι ράβδος από ασήμι. Ο άργιλος έχει την ιδιότητα να μην αφήνει τα βακτηρίδια να αναπτύσσονται.
Προσοχή το silver stick δεν βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού αλλά στο κάτω μέρος του υγραντήρα το οποίο έχει και αυτό νερό. Σε όλες τις συσκευές Boneco δεν χρειάζεται να αδειάζουμε ποτέ το νερό στο κάτω μέρος του υγραντήρα καθώς προστατεύεται από το Silver Stick.
Πρέπει να ανανεώνουμε μόνο το νερό που βρίσκεται στο δοχείο του υγραντήρα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παροχή Αέρα (m³/h) N/A
Καλύπτει χώρους (m²) 50
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 6
Φίλτρα
 • Προφίλτρο
 • Φίλτρο HEPA
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα
 • Αισθητήριο N/A
  CADR Σκόνη <90
  CADR Γύρη N/A
  CADR Καπνός N/A
  δείτε περισσότερα +

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ