gr
en

Καθαριστής Αέρα Winix Zero (Σε 12 Άτοκες Δόσεις)

249,00
Κωδικός: DEH-10035Z
 • Παραλαβή από το Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Παραλαβή από Πρατήριο EKO-BP
  Ναι
WinixWinix
Επίσημος Μεταπωλητής

Ο καθαριστής αέρα WINIX ZERO είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 243/246/232

Secure SSL
share on

Καθαριστής Αέρα Winix Zero

Οι πολύ μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού κάνουν τον καθαριστή αέρα Winix ZERO πραγματικά να ξεχωρίζει!

Χαρακτηριστικά

 • Άψογος σχεδιασμός (Red Dot Design Award Winner)
 • 4 στάδια καθαρισμού του αέρα
 • Πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ
 • Πέντε ταχύτητες λειτουργίας (ύπνου, μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo)
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ισχύς 11 - 75 W
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 27 dB
 • Διαθέτει αισθητήριο σωματιδίων (Particles) που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με τρεις ενδείξεις Poor / Medium / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λειτουργία Timer ώστε να ρυθμίζουμε σε περίπτωση που επιθυμούμε πότε θα κλείσει.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων
 • Προτεινόμενος χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA: 1 έτος
 • Προτεινόμενος χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα: 3 μήνες. Η συσκευασία περιέχει συνολικά 4 φίλτρα ενεργού άνθρακα για να μας καλύπτουν για 1 έτος.
 • Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Καπνό Τσιγάρου: 243 / 246 / 232
 • 6 εναλλαγές αέρα ανά ώρα σε χώρους 35 τμ

Πιστοποιήσεις

4 Στάδια Καθαρισμού του Αέρα

Η συσκευή Winix ZERO μέσα από μια διαδικασία 4 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, οσμές, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α. Προτείνεται σε χώρους 35-77m2.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο: Το προφίλτρο συγκρατεί τα μεγάλα σωματίδια που φαίνονται με γυμνό μάτι όπως τρίχωμα κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα κομμάτια σκόνης, χνούδι κτλ. Είναι πλενόμενο και πρέπει να το ελέγχουμε και καθαρίζουμε τουλάχιστον μια φορά κάθε 1-2 μήνες. Εξαρτάται από το εάν έχουμε στο χώρο μας κατοικίδιο ή χνουδωτά αντικείμενα.

Στάδιο 2 - True HEPA filter: Το φίλτρο HEPA συγκρατεί από τον εσωτερικό μας αέρα όλα τα πολύ μικρά σωματίδια που υπάρχουν αλλά δεν βλέπουμε με γυμνό μάτι. Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε εσωτερικό χώρο υπάρχουν κατά μέσο όρο 60 εκ. σωματίδια τα οποία δεν βλέπουμε αλλά αναπνέουμε καθημερινά.

Στάδιο 3 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα: Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από καπνό τσιγάρου και τζακιού, καυσαέριο, αιθαλομίχλη, χημικά, μαγείρεμα, κατοικίδια κτλ. O καθαριστής αέρα ZERO χρησιμοποιεί 1 φίλτρο ενεργού άνθρακα ανά 3-4 μήνες. Η συσκευασία περιέχει συνολικά 4α φίλτρα ενεργού άνθρακα ωστε να μας βγάλει συνολικά για 1 - 1.5 χρόνο.

Στάδιο 4 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM: Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών όπως ο ιονισμός και οι λάμπες UV που απελευθερώνουν όζον.


 

Ο καθαριστής αέρα Winix ZERO PRO δεν είναι ιονιστής. Οι ιονιστές μέσα από την διαδικασία ιονισμού ηλεκτρίζουν τα αιωρούμενα στον εσωτερικό αέρα σωματίδια και τα κολλάνε σε επιφάνειες πχ έπιπλα, ρούχα, τοίχους κτλ. Επομένως τα σωματίδια μένουν στο χώρο απλά παύουν να αιωρούνται. Επιπλέον μέσα από τον ιονισμό απελευθερώνονται ποσότητες ΟΖΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό μας περιβάλλον.

Το ΟΖΟΝ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων όταν το αναπνέουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV απελευθερώνουν ΟΖΟΝ.


Οι καθαριστές αέρα Winix δεν χρησιμοποιούν ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό. Αντιθέτως έχουν μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμεύουν και συγκρατούν τα σωματίδια και τους τοξικού αέριους ρύπους. Επιπλέον έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς AHAM και ARB (California Air Resources Board) στην Αμερική για ZERO OZON EMISSIONS. Στην Ελλάδα έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.


Ο AHAM είναι ο παγκόσμιος αναγνωρισμένος φορέας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό και δίνει πιστοποιήσεις για τον βαθμό απόδοσης (CADR Rates). Επίσης ελέγχει εάν η κάθε συσκευή απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα πριν επιλέξει, να συγκρίνει τα CADR Rates της κάθε συσκευής καθώς και εάν απελευθερώνει ΟΖΟΝ.

Κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεν έχει πιστοποιηθεί από τον AHAM για ευνόητους λόγους. Η συσκευή Winix ZERO+ έχει πιστοποίηση για AHAM CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/ Καπνό Τσιγάρου: 284/324/278 που θεωρούνται πολύ υψηλά και για ΝΟ ΟΖΟΝ Εmissions.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Καλύπτει χώρους (m²) 35-77
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 5
Παροχή Αέρα (m³/h) 400
Στάθμη Θορύβου (dBA) 27.8-35.7
Wifi
Ιονιστής
Χρονοδιακόπτης ναι
Ροδάκια Μεταφοράς
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ