Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!
boneco-u700

Κωδικός:10078339Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic

301,00 €

Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic

Κωδικός: 10078339
301,00
BonecoBoneco
Επίσημος Μεταπωλητής
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Έως 30 Ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    Έως 30 Ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
H εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή υγραντήρων από το 1956. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή υγραντήρων έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση.

Υγραντήρας Boneco U700

Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U700 πραγματικά να ξεχωρίζει.

Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους έως 70τμ.

Διαθέτει μοναδική τεχνολογία Cleaning Mode κατά την οποία ο υγραντήρας αυτοκαθαρίζεται για να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο εσωτερικό του.

Χαρακτηριστικά 

Υγραντική Ικανότητα: 600 ml/h ή 14,4 L/d

Μοναδική τεχνολογία αυτοκαθαρισμού Cleaning Mode για να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο εσωτερικό της συσκευής.

Δείκτης που μας ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού χρειάζεται ξανά γέμισμα.

Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων για να μην το γεμίζουμε συνεχώς.

Δυνατότητα χρήσης αρωματικού.

Δυνατότητα φωτισμού του νερού μέσα στο δοχείο με φωτισμό LED.

Δυνατότητα ζεστής ή κρύας ύγρανσης.

Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Sleep Mode, Auto Mode, Timer, αντικατάσταση Ionic Silver Stick, μας ενημερώνει όταν η συσκευή χρειάζεται καθαρισμό κ.α).

Υψηλής ποιότητας υλικά. Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco. 2 χρόνια εγγύηση.

Τα αναλώσιμα (Ionic Silver Stick, Demineralization Cartridge, Cleaning Brush) περιέχονται στη συσκευασία.

Επίσης διαθέτει οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Auto Mode, Sleep Mode, timer, ένδειξη αντικατάστασης αναλώσιμων, ένδειξη όταν η συσκευή πρέπει να καθαριστεί, αυτόματα κλείσιμο όταν το δοχείο νερού αδειάσει, ένδειξη υγρασίας του χώρου μας κ.α).

Μπορούμε να τον ρυθμίσουμε ώστε να βγάζει ζεστή ή κρύα ύγρανση ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων.

Η συσκευή έχει φωτισμό Led για όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ, είναι αθόρυβη και υπάρχει η δυνατότητα αρωματισμού του χώρου μας.

Περιγραφή λειτουργίας Boneco U700 Ultrasonic

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1
Η τεχνολογία Ionic Silver Stick® βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Θα μας εξασφαλίσει ότι το νερό που θα παραμένει μέσα στο δοχείο θα είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και βακτηρίδια. Το Ionic Silver Stick® χρειάζεται αλλαγή μια φορά κάθε 9-12 μήνες.
Στάδιο 2
Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε τρείς μήνες εάν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κασέτα αφαλάτωσης με καινούργια ή μια οικονομικότερη λύση θα ήταν να ξαναγεμίσουμε την κασέτα με κόκκους (Refill granules). Τέλος μια πολύ καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιούμε απιονισμένο νερό που δεν περιέχει άλατα.
Στάδιο 3
Το νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα περνάει μέσα από μεμβράνη που πάλλεται συνεχώς σε υψηλή συχνότητα μετατρέποντας το νερό σε μικροσταγονίδια υπό την μορφή ομίχλης. Η ομίχλη εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Ο υγραντήρας Boneco U700 χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultrasonic (υπερήχων). Η ταχύτητα της ύγρανσης μπορεί να ρυθμιστεί στα επίπεδα που επιθυμούμε.

Έλεγχος θερμοκρασίας εξερχόμενου νερού

Καθώς εξατμίζεται η εξερχόμενη από τον υγραντήρα ομίχλη, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να πέσει ελαφρώς.

Ο υγραντήρας Boneco U700 μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει ζεστή ή κρύα ύγρανση με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας ώστε να μην πέφτει όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία.

Red Dot Design Award

Ο υγραντήρας Boneco U700 έχει λάβει βραβείο Red Dot Design Award για την άψογη σχεδίασή του.

Ο διεθνής οργανισμός Red Dot εξετάζει κάθε χρόνο χιλιάδες συσκευές για το design τους και δίνει βραβεία σε αυτές που έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 92
Χωρητικότητα Δοχείου (Lt.) 9,0
Wifi
Ιονιστής
Χρονοδιακόπτης
Ροδάκια Μεταφοράς
Τηλεχειριστήριο
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 325x360x190
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ