Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!

Υγραντήρας Boneco U7146 Ultrasonic (Σε 2 Άτοκες Δόσεις)

61,00
Κωδικός: 10013249
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
BonecoBoneco
Επίσημος Μεταπωλητής

H εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή υγραντήρων από το 1956. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή υγραντήρων έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση. Η παραγωγή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο στην Ελβετία με πολύ υψηλά standards παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.
Secure SSL

Υγραντήρας Boneco U7146 Ultrasonic

Είναι κατάλληλος όχι μόνο για το σπίτι ή το γραφείο αλλά και για όσους ταξιδεύουν συχνά. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε βαλίτσα προσφέροντάς μας πολύ καλή ποιότητα ύγρανσης οπουδήποτε και εάν βρισκόμαστε.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε ένα οποιοδήποτε πλαστικό μπουκάλι 500ml στην κατάλληλη υποδοχή.

Διαθέτει ρυθμιστή για να ελέγχουμε το επίπεδο της ύγρανσης που επιθυμούμε και κλείνει αυτόματα όταν το νερό στο μπουκάλι τελειώσει.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε σε οποιαδήποτε χώρα και εάν βρισκόμαστε καθώς διαθέτει Adaptor AC/DC 110-240 V και πρίζα που προσαρμόζεται. Είναι κατάλληλο για χώρους έως 20τμ, η κατανάλωση ρεύματος είναι μόλις 15 W και είναι αθόρυβος < 25dB.

Υγραντική ικανότητα 2,4 L / ημέρα – Κρύου ατμού

Περιγραφή λειτουργίας U7146 Ultrasonic

Ξεβιδώνουμε το καπάκι ενός οποιουδήποτε πλαστικού μπουκαλιού 500ml και στη θέση του τοποθετούμε το εξάρτημα προσαρμογής (εικόνα 2 στα product Highlights). Βάζουμε το πλαστικό μπουκάλι στην υποδοχή του υγραντήρα. Ρυθμίζουμε την ταχύτητα ύγρανσης που επιθυμούμε.

Το νερό περνάει μέσα από μεμβράνη υψηλής συχνότητας που πάλλεται συνεχώς μετατρέποντας το νερό σε μικρόλεπτη ομίχλη. Η ομίχλη εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Ο υγραντήρας U7146 χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultrasonic (υπερήχων).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλύπτει χώρους (m²) 20
Χωρητικότητα Δοχείου (Lt.) 0,5
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 1
Wifi
Ιονιστής
Χρονοδιακόπτης
Ροδάκια Μεταφοράς
Τηλεχειριστήριο
δείτε περισσότερα +

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ