Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Mitsubishi Electric MAC-100FT-E Plasma Quad Connect (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

119,00
Κωδικός: 10004399
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric
Επίσημος Μεταπωλητής

Secure SSL

Mitsubishi Electric MAC-100FT-E Plasma Quad Connect


Το σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης PLASMA QUAD CONNECT είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μονάδες εσωτερικού χώρου, για την εξασφάλιση πολύ υψηλού επιπέδου ποιότητας αέρα.

Τo φίλτρo MAC-100FT-E της σειράς PLASMA QUAD CONNECT είναι συμβατό και τοποθετείται εύκολα στις επίτοιχες και εσωτερικές μονάδες MSZ-EF // MSZ-AP // MSZ-HR.

Τεχνολογία PLASMA QUAD

Το PLASMA QUAD είναι ένα σύστημα ενεργού φιλτραρίσματος του αέρα που ανέπτυξε η Mitsubishi Electric για την καταπολέμηση των ατμοσφαιρικών ρύπων σε εσωτερικούς χώρους.

Το φιλτράρισμα εξουδετερώνει το 99% των αερομεταφερόμενων ιών, βακτηρίων και μυκήτων, το 98% των αλλεργιογόνων (όπως η γύρη), το 97% των ακάρεων και της σκόνης, και το 99% των αιωρούμενων σωματιδίων (ΡΜ2.5), ενώ παγιδεύει και εξουδετερώνει τις οσμές.

Τεχνολογία PLASMA QUAD

Το φίλτρο PLASMA QUAD λειτουργεί ως ηλεκτρικός φραγμός, που συλλαμβάνει και εξουδετερώνει τα μικροσκοπικά ατμοσφαιρικά σωματίδια. Παράγοντας και στη συνέχεια εκκενώνοντας ένα ηλεκτρικό πεδίο υψηλής τάσης, η τεχνολογία αυτή συλλαμβάνει και αδρανοποιεί τους ιούς, και αφαιρεί άλλους ρύπους που περνούν από το φίλτρο.

Δοκιμές αποδεικνύουν ότι το σύστημα φιλτραρίσματος αέρα PLASMA QUAD είναι αποτελεσματικό στην αδρανοποίηση του ιού SARS-CoV-2

Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Microbial Testing laboratory Kobe Testing Center της QTEC – Japan Textile products Quality and Technology Center, έχουν αποδείξει ότι το PLASMA QUAD είναι σε θέση να αδρανοποιήσει αποτελεσματικά έως και το 99,8% του ιού Covid 19 (SARS-CoV-2).

Η δοκιμή αυτή πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο, με χρήση του συστήματος φιλτραρίσματος αέρα PLASMA QUAD. Τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με χρήση σε πραγματικές συνθήκες, με προϊόν που διαθέτει PLASMA QUAD, ενδέχεται να διαφέρουν από τα αποτελέσματα της δοκιμής.

Η σημασία του να αναπνέουμε αέρα εξαιρετικής ποιότητας

Η ποιότητα του αέρα είναι ένα μέτρο προσδιορισμού του βαθμού ρύπανσης του αέρα που αναπνέουμε. Συνεπώς, είναι μια ένδειξη του πόσο υγιεινός είναι ο αέρας που μας περιβάλλει.

Η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους όπου περνάμε τον χρόνο μας, επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής μας.

Ποια είναι τα οφέλη του να αναπνέουμε αέρα εξαιρετικής ποιότητας;

Το να αναπνέουμε αέρα εξαιρετικής ποιότητας μειώνει την εμφάνιση αλλεργιών και άσθματος, και βελτιώνει την οξυγόνωση του αίματος και την ποιότητα του ύπνου.


Διαδικασία Λειτουργίας


Διαδικασία Τοποθέτησης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 499.5x56x168
Πρόσθετες Πληροφορίες Συμβατό με τις σειρές MSZ-EF // MSZ-AP // MSZ-HR
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220-240V-50
Κατανάλωση (Watt) 4
Βάρος (Kg) 1,6
Εγγύηση Προμηθευτή Δύο (2) Έτη
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ