Ανοίγουμε ξανά
10:00
gr
en

Carrier Platinum 42QHP/38QHP09E8S 9000Btu Inverter (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

799,00
Δες την προσφορά!
Κωδικός: CARRIER-PLATINUM-09
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    1 - 3 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες

Κάντε ανακύκλωση και κερδίστε Δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά! περισσότερες πληροφορίες

CarrierCarrier
Επίσημος Μεταπωλητής

Κλιματιστικό Inverter Carrier 42QHP09E8S Platinum, Α+++, πιστοποίηση Eurovent και λειτουργία έξυπνου ματιού που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη ύπαρξη στον χώρο και λειτουργία Follow Me για ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας.

Υψηλές επιδόσεις, αθόρυβη λειτουργία.

Πιστοποιημένες αποδόσεις κατά Eurovent
Πιστοποιημένες αποδόσεις κατά Eurovent

Υπηρεσία Εγκατάστασης

Secure SSL
share on

Κλιματιστικό Carrier  42QHP09E8S Platinum Inverter

Κλιματιστικό Inverter Carrier 42QHP09E8S Platinum 9000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α+++, με πιστοποίηση Eurovent, λειτουργία έξυπνου ματιού που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη ύπαρξη στον χώρο και λειτουργία Follow Me για να απολαμβάνεις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας.

 
Intelligent Eye 

Πατώντας το πλήκτρο “Intelligent Eye” η συσκευή εντοπίζει πού βρίσκεστε μέσα στο χώρο και διοχετεύει τον κλιματιζόμενο αέρα προς το μέρος σας, είτε κινείστε είτε στέκεστε ακίνητοι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ορίσετε στη συσκευή να κατευθύνει τον αέρα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που βρίσκεστε εσείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Σε περίπτωση που η μονάδα πάψει να εντοπίζει ανθρώπινη παρουσία στο χώρο, τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας μετά από 30’, ενώ ενεργοποιείται ξανά όταν ο ένοικος επιστρέψει στο χώρο.

Έτσι επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Gold Fin

Η αντιδιαβρωτική επίστρωση προστασίας Gold Fin στα πτερύγια αλουμινίου των ψυκτικών στοιχείων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας καθιστά τη μονάδα ανθεκτικότερη σε διαβρωτικά περιβάλλοντα.

Επιπλέον, βοηθά στον εύκολο καθαρισμό της μονάδας και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της.

Λειτουργία X ECO
 

Διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο με έως και 60% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Έτσι, καταναλώνετε μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται.

3D DC Inverter

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα τύπου DC inverter. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα με τεχνολογία DC inverter. Με 3 μοτέρ DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση.

   

Έξυπνο μάτι (Intelligent Eye)

με την εντολή αυτή ο αέρας που παράγει η μονάδα σάς ακολουθεί μέσα στο χώρο! Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε αντίθετη ροή του αέρα από τη δική σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, με το έξυπνο μάτι, η μονάδα μπορεί να επιτύχει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν “αντιλαμβάνεται” ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο.

   

Λειτουργία αφύγρανσης

σε αυτή τη λειτουργία δίνεται προτεραιότητα στην αφύγρανση του αέρα. Για να επιτύχει την αφύγρανση η μονάδα λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα και χαμηλές στροφές του συμπιεστή.

   

Επικάλυψη Golden Fin

η μοναδική αντιδιαβρωτική χρυσή επίστρωση προστασίας πάνω στους εναλλάκτες θερμότητας συντελεί στο να μπορούν να αντέξουν τον αλμυρό αέρα, τη βροχή και τους άλλους διαβρωτικούς παράγοντες. Επίσης, εμποδίζει αποτελεσματικά την αναπαραγωγή των βακτηρίων και βελτιώνει τη θερμική απόδοση.

   

Λειτουργία ECO

για εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 60%, με το πάτημα ενός κουμπιού

   

 

Λειτουργία Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά

   

 

Λειτουργία Αυτοδιάγνωσης & Αυτοπροστασίας

η μονάδα ανιχνεύει πιθανές δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτόματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα. 

Επιπλέον, εμφανίζει στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας έναν κωδικό σφάλματος που ορίζει το τεχνικό πρόβλημα για καλύτερη επικοινωνία του χρήστη με το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης.

   

Προστασία από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης

Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει με ρεύμα τάσης από 168 έως 264V, παρέχοντας έτσι προστασία από αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος.

   

 

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού

αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού και το διατηρεί καθαρό αποτρέποντας το σχηματισμό μούχλας και δυσάρεστων οσμών

   

Ψύξη σε χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος

με αυτή τη λειτουργία, η ταχύτητα του εξωτερικού ανεμιστήρα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη θερμοκρασία του συμπυκνωτή και το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργεί ομαλά σε ψύξη υπό θερμοκρασία έως -15 °C. Η λειτουργία αυτή συνίσταται σε περιπτώσεις που τα θερμικά φορτία του χώρου μας είναι υψηλά και απαιτείται ψύξη κατά τη χειμερινή περίοδο.

   

Φίλτρο Negative Ion

απελευθερώνει αρνητικά φορτισμένα ιόντα στον αέρα χαρίζοντας υγιεινό περιβάλλον και ευεξία

   

Φίλτρο Cold Catalyst

Αυτό το φίλτρο έχει αποσμητική δράση και βοηθά στην απομάκρυνση των πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και των κακοσμιών. Το φίλτρο αυτό δεν χάνει την αποτελεσματικότητά του με το πέρασμα του χρόνου και μπορείτε να το καθαρίζετε εύκολα με τρεχούμενο νερό.

   

Φίλτρο Vitamin C

απελευθερώνει Βιταμίνη C στο χώρο, γνωστή για τις ευεργετικές επιδράσεις της στην υγεία και στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα απορροφά και μέρος της παραπανίσιας υγρασίας

   

Αυτόματη απόψυξη

προστατεύει την εξωτερική μονάδα και τον συμπυκνωτή από τον σχηματισμό πάγου σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος για την αδιάλειπτη λειτουργία της μονάδας σε θέρμανση

   
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Inverter
Καλύπτει χώρους (m²) 12-20
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 9.015
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 3.414~13.990
SEER 9.3
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A+++
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) 100
Ονομαστική Κατανάλωση Ψύξη (kW) 0,510
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ