Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!

LG Dualcool R32 AP12RT NSJ/UA3 με Air Purifying System (Σε 12 Άτοκες Δόσεις)

769,00
Δες την προσφορά!
Κωδικός: LG-DUALCOOL-12
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας

Κάντε ανακύκλωση και κερδίστε Δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά! περισσότερες πληροφορίες

Η Δωροεπιταγή Δεν συνδιάζεται με το πρόγραμμα "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή".

LgLg

Κλιματιστικό και Καθαριστής Αέρα Μαζί!

Τα κλιματιστικά Dualcool της LG ενισχύονται με ένα σύστημα καθαρισμού που μπορεί να φιλτράρει τη μικρή σκόνη, τα μικρόβια και την ατμοσφαιρική ρύπανση έως 0.01mm

Υπηρεσία Εγκατάστασης

 • Πιστοποιημένη και Ασφαλής Εγκατάσταση Κλιματιστικού 9000 έως 14000 Btu/h
Secure SSL

Κλιματιστικό LG Inverter DualCool AP12RT NSJ/UA3 12000Btu

Κλιματιστικό και Καθαριστής Αέρα Μαζί!

Διατηρείστε το περιβάλλον σας φρέσκο ​​με δροσερό και καθαρό αέρα

Η θερμότητα και η σκόνη είναι δύο παράγοντες που αποτελούν συνεχώς πρόβλημα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στην περιοχή της Mεσογείου. 

Η LG Εlectronics πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά δημιούργησε ένα νέο κλιματιστικό που διαθέτει έναν πλήρη καθαριστή αέρα.

Η επαναστατική αυτή συσκευή δύο σε ένα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με την ικανότητά της να καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα ενώ διατηρεί το σπίτι χώρο σας άνετα δροσερό.

  

Το σύστημα καθαρισμού αέρα LG που έχει ενσωματωθεί στο DUALCOOL αφαιρεί τα μικροσωματίδια ή τα αιωρούμενα σωματίδια (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων που χρησιμοποιεί το PM1.0 Sensor, Ion Diffuser και Micro Dust Filter.

 

  

Πρώτον, ο αισθητήρας ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης έως το μέγεθος PM1.0 μαζί με άλλα επιβλαβή αερομεταφερόμενα υλικά.

Στη συνέχεια, ο Διαχυτής Ιόντων παράγει πάνω από πέντε εκατομμύρια αρνητικά ιόντα που προσκολλώνται στα σωματίδια.

Και τέλος, το θετικά φορτισμένο μαγνητικό φίλτρο Micro Dust   αιχμαλωτίζει οτιδήποτε αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια βρίσκονται στο χώρο με μέγεθος ως και εβδομήντα φορές μικρότερο από το πάχος της ανθρώπινης τρίχας (διάμετρο 1μm).

Χρησιμοποιώντας την αρχή του ηλεκτροστατικού φορτίου, το σύστημα της LG φιλτράρει επίσης λεπτά, εισπνεόμενα σωματίδια (μέχρι και PM0.3) που μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστική νόσο.

  

Σκόνη μικρότερη από 1,0 ㎛ σε διάμετρο, διεισδύει όχι μόνο στους πνεύμονες αλλά και στο αίμα, που μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας.

Οι πλάκες του μαγνητικού φίλτρου είναι διατεταγμένες παράλληλα με την ροή του αέρα και έτσι η επικάθιση της σκόνης και των μικροσωματιδίων δεν μειώνει την παροχή και κατά συνέπεια την απόδοση του κλιματιστικού.

 

  

Το μαγνητικό φίλτρο λόγω του τρόπου λειτουργίας του δεν χρειάζεται αντικατάσταση και παραμένει συνέχεια το ίδιο αποτελεσματικό με την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Αφαιρείται εύκολα , ανοίγοντας το καπάκι του κλιματιστικού .

Καθαρίζεται με την ηλεκτρική σκούπα η με μια βούρτσα. Δεν χρειάζεται να πλυθεί με νερό. 

4 Color  Smart Display

 

Παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά, η οθόνη εσωτερικής ποιότητας αέρα (IAQ) δείχνει τις τρέχουσες συνθήκες και την πρόοδο καθαρισμού του αέρα μέσω εικονιδίων που αλλάζουν χρώμα για να αντικατοπτρίζουν την καθαριότητα του περιβάλλοντος αέρα.

Τοποθετημένη στην πρόσοψη του DUALCOOL, η απλή, πολύχρωμη οθόνη δείχνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το εάν ο καθαρισμός λειτουργεί ή όχι.

Συμπιεστής  DUALCOOL Split Air Conditioner

 Επιπλέον, το LG DUALCOOL Split Air Conditioner προσφέρει ψύξη υψηλής απόδοσης με τη χρήση του προηγμένου DUAL Inverter Compressor της LG, εξοικονομώντας ενέργεια και ψύξη ταχύτερα από ένα συμβατικό μοντέλο.

Εν τω μεταξύ, η λειτουργία Comfort Air βοηθά τους χρήστες να αισθάνονται πιο χαλαροί και να προστατεύουν την υγεία τους ρυθμίζοντας το πτερύγιο στη βέλτιστη γωνία, διατηρώντας την κυκλοφορία αέρα γύρω από το δωμάτιο, αντί να φυσάει απευθείας στο άτομο.

Εξοικονόμηση  Ενέργειας

 

Ο συμπιεστής μέσω αισθητήρων ρυθμίζει συνεχώς την ταχύτητα του για να διατηρήσει τα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας.

Επιπλέον, ο Dual Inverter Compressor ™ με συχνότητα λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια από τον συμβατικό συμπιεστή.

Άμεση  Ψύξη

 

Το κλιματιστικό LG DUALCOOL αρχίζει να ψύχει τον αέρα γρήγορα χρησιμοποιώντας το εύρος ψύξης υψηλής ταχύτητας με το Dual Inverter Compressor ™, ώστε να απομακρύνει τον αέρα μακρύτερα και να δροσίζει τους χώρους γρηγορότερα.

Χαμηλός  Θόρυβος

Τα κλιματιστικά LG DUALCOOL λειτουργούν σε χαμηλές στάθμες θορύβου, χάρη στον μοναδικό ανεμιστήρα κλίσης της LG και το Dual Inverter Compressor ™ που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παροχή Αέρα (m³/h) 252/396/600/660
Τύπος Συσκευής Inverter
Καλύπτει χώρους (m²) 18-25
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 12.000
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 3.040-13.645
SEER 6.2
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A++
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) 198
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ