Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00
calpak-mark4-160-2-6

Κωδικός:CALPAK-MARK4-160/2.6.6Calpak Mark-4 Glass 160/2.6 Επιλεκτικός Τ.Ε

1.190,00 €

Calpak Mark-4 Glass 160/2.6 Επιλεκτικός Τ.Ε

Κωδικός: CALPAK-MARK4-160/2.6.6
1.190,00
CalpakCalpak
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
Μίνιμαλ αισθητική µε προσοχή στη λεπτομέρεια, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός του Mark4 προστατεύεται από κατοχυρωμένο Ευρωπαϊκό δικαίωμα βιομηχανικού σχεδίου.

Calpak Mark-4 Glass 160/2.6 Επιλεκτικός Τ.Ε


MARK4

Έχουμε τον ήλιο στο DNA μας


Καινοτόμα χαρακτηριστικά

Καινοτόμα χαρακτηριστικά

Ο πρώτος ηλιακός µε σύστημα στήριξης εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο για εύκολη εγκατάσταση, υψηλή αισθητική και ασύγκριτη μακροζωία.

Η μέθοδος παραγωγής του συλλέκτη είναι πραγματικά ανατρεπτική. Το τζάμι και η αλουµινένια πλάτη πρεσάρονται ώστε να αποτελέσουν ένα στιβαρό σύνολο µε πολύ καθαρή όψη και αντοχή στις καιρικέςσυνθήκες.

Το πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο διπλού τοιχώματος αποτελεί παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει μεγάλη αντοχή και καλύτερη μόνωση, συνεπώς και καλύτερη απόδοση.

Το κλειστό κύκλωμα του εναλλάκτη θερμότητας της δεξαμενής έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, μετά από πολλές εργαστηριακές μελέτες, ούτως ώστε να επιτευχθεί η γρηγορότερη δυνατή θέρμανση του νερού χρήσης από τον συλλέκτη.

Υψηλή απόδοση

Υψηλή απόδοση

Ο συλλέκτης του Μark4 προσδίδει στο σύστημα πραγματικά υψηλή απόδοση. Έχει απορροφητή high-selective της Tinox (e<3,5%) με ένα χαλκοσωλήνα ανά 10cm και συγκόλληση ultrasonic. Το τζάμι είναι lowiron υψηλής διαπερατότητας (T>91,5%).

Υψηλή απόδοση

Ο συντελεστής θερμικών απωλειών του συλλέκτη είναι από τους καλύτερους που έχουν επισήμως καταμετρηθεί στην Ευρώπη (a1=3,56). Η πιστοποιημένη απόδοση των συλλεκτών Μark4 είναι 946 kWh/m²/έτος εξασφαλίζοντας ενέργεια που επαρκεί να καλύψει το 90% των αναγκών σας σε ζεστό νερό.

Ο καλύτερος ηλιακός που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα

Ο καλύτερος ηλιακός που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα

Σκεφτήκαμε διαφορετικά και τολμήσαμε να καινοτομήσουμε έχοντας την σιγουριά της πολύχρονης πείρας µας. Διαφυλάξαμε µε πείσμα τις παραδοσιακές αξίες των προϊόντων µας για στιβαρότητα και ανθεκτικότητα γιατί ξέρουμε ότι µόνο έτσι έχει νόημα η επένδυση σε ένα ηλιακό σύστημα.

Χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία αιχμής, υλικά της καλύτερης ποιότητας και τις απίστευτες δυνατότητες παραγωγής του νέου µας εργοστασίου στο Λουτράκι Κορινθίας. Πάνω απ’ όλα όμως χρησιμοποιήσαμε το μεράκι των ανθρώπων µας να δημιουργήσουν ένα προϊόν που µας κάνει πραγματικά υπερήφανους.

Αισθητική

Αισθητική

Μίνιμαλ αισθητική µε προσοχή στη λεπτομέρεια, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός του Mark4 προστατεύεται από κατοχυρωμένο Ευρωπαϊκό δικαίωμα βιομηχανικού σχεδίου.

Επένδυση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Επένδυση στην εξοικονόμηση ενέργειας

H αγορά ενός ηλιακού αποτελεί σημαντικη επένδυση για την οικονομία στο σπίτι σας. Όπως σε κάθε επένδυση, τα τρία σημαντικότερα ζητούμενα είναι η απόδοση, η διάρκεια της επένδυσης και η αξιοπιστία της εταιρίας που σας τα προσφέρει.

Ο υπολογισμός του συνολικού κέρδους έχει γίνει για το μέσο μοντέλο 160/2,6 στην κλιματική ζώνη Β της Ελλάδος βάσει πιστοποιημένων κατά Solar-Keymark αποδόσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.calpak.gr/el/calculations

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πιστοποιητικά Solar-Keymark, SRCC, DCL, email (ποιότητας εμαγιέ), RoHS (υγιεινής), CE
Απορροφητής ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ (Tinox) με υδροσκελετό χαλκού
Τύπος Ηλιακού Τριπλής Ενέργειας
Χωρητικότητα (Lt.) 160
Εξυπηρέτηση Ατόμων 4-5
Τύπος Συλλέκτη Επιλεκτικός
Αριθμός Συλλεκτών 1
Επιφάνεια Συλλέκτη (m²) 2.44
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ