Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!

Φούρνος μικροκυμάτων Inventor MWO-28L-BD (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

189,00
Κωδικός: C0001437
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  4 - 10 ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  4 - 10 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
InventorInventor
Επίσημος Μεταπωλητής

Φούρνος μικροκυμάτων 28 λίτρων με 21 Προγράμματα Μαγειρέματος, Λειτουργία Αερόθερμου Φούρνου, Λειτουργία Μαγειρέματος Grill, Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων, Μενού Εύκολου Μαγειρέματος και Ηλεκτρονικός Έλεγχος Λειτρουργιών.
Secure SSL

Φούρνος μικροκυμάτων Inventor MWO-28L-BD

Φούρνος μικροκυμάτων με Λειτουργία Φούρνου με Αέρα και Λειτουργία Grill για τέλειο και απαιτητικό μαγείρεμα!

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τέλεια μαγειρεμένο φαγητό & πολλές δυνατότητες για κάθε σας ανάγκη!

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τέλεια μαγειρεμένο φαγητό & πολλές δυνατότητες για κάθε σας ανάγκη!

Μαγειρέψτε και εξασφαλίστε το αποτέλεσμα που θα είχατε αν μαγειρεύατε στον φούρνο της κουζίνας σας. Με χωρητικότητα 28 λίτρων, μπορείτε να προετοιμάσετε αρκετή ποσότητα φαγητού για όλη την οικογένειά σας, ενώ χάρη στις λειτουργίες Grill και Φούρνος, το φαγητό σας θα έχει τέλειο και ζουμερό ψήσιμο. Χάρη στα 21 Προγράμματα και το Μενού Εύκολου Μαγειρέματος, έχετε πληθώρα επιλογών ανάλογα με το γεύμα που θέλετε να ετοιμάσετε κάθε φορά. Με λειτουργίες όπως ο ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργιών, η ηχητική ειδοποίηση, ο χρονοδιακόπτης 95’ και το ανεξάρτητο ψηφιακό χρονόμετρο κουζίνας, ο φούρνος μικροκυμάτων σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στη διαδικασία επίτευξης του τέλειου γεύματος!

Λειτουργία Φούρνου με Αέρα

Λειτουργία Φούρνου με Αέρα

Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας κοτόπουλο με πατάτες ή ψήστε φρέσκα και λαχταριστά μπισκότα στον φούρνο μικροκυμάτων όπως ακριβώς θα το κάνατε στον κανονικό φούρνο της κουζίνας και απολαύστε ένα τέλεια μαγειρεμένο φαγητό! Χάρη στη δυνατότητα προθέρμανσης του φούρνου, εξασφαλίζετε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Απλώς ρυθμίστε τον χρόνο προθέρμανσης και η συσκευή θα σας ειδοποιήσει ηχητικά μετά το πέρας του χρόνου για την τοποθέτηση του φαγητού εντός της συσκευής. Μαγειρέψτε ό,τι επιθυμείτε γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χώρο και ενέργεια σε σύγκριση με τη συμβατική κουζίνα!

Λειτουργία Μαγειρέματος Grill

Λειτουργία Μαγειρέματος Grill

Με τη λειτουργία Grill μπορείτε να μαγειρέψετε και να απολαύσετε ζουμερά κομμάτια κρέατος ή ψαριού. Το φαγητό σας αποκτά ροδοψημένη κρούστα σαν να ψήθηκε στο Grill! Το μαγείρεμα είναι πιο υγιεινό και ασφαλές, ενώ ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία του γεύματος είναι λιγότερος σε σύγκριση με το Grill αερίου ή κάρβουνου.

21 Προγράμματα

21 Προγράμματα

Με 21 προγράμματα, έχετε πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στο είδος του φαγητού που θέλετε να προετοιμάσετε. Ετοιμάστε το γεύμα σας με τις Λειτουργίες Μαγειρέματος με Μικροκύματα, Grill ή Φούρνο ή επιλέξτε ταυτόχρονη χρήση των δύο ή και των τριών λειτουργιών ταυτοχρόνως μέσω του Συνδυαστικού Προγράμματος. Επιλέξτε τη Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων για εύκολη ρύθμιση των διαδικασιών προετοιμασίας και ξεπαγώστε το ήδη έτοιμο γεύμα σας στον κατάλληλο χρόνο ή την ιδανική θερμοκρασία με το πρόγραμμα Απόψυξης. Για ακόμη πιο γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα, επιλέξτε ένα από τα 10 προγράμματα του Μενού Εύκολου Μαγειρέματος. Το κάθε πρόγραμμα σας παρέχει επιπλέον δυνατότητες για ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων

Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων

Ρύθμιση δύο διαφορετικών προγραμμάτων μαγειρέματος τα οποία θα πραγματοποιούνται διαδοχικά. Τοποθετήστε το γεύμα σας στον φούρνο και ρυθμίστε τη Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων, ορίζοντας για παράδειγμα ως πρώτο το Πρόγραμμα Ξεπαγώματος, ρυθμίζοντας τον χρόνο διάρκειας και ως δεύτερο το Πρόγραμμα Μαγειρέματος με Μικροκύματα και ακούστε το χαρακτηριστικό ήχο που σας ενημερώνει για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, ενώ η έναρξη του επόμενου γίνεται αυτόματα.

Μενού Εύκολου Μαγειρέματος

Μενού Εύκολου Μαγειρέματος

Η διαδικασία μαγειρέματος γίνεται πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο Μενού Εύκολου Μαγειρέματος, το οποίο περιέχει προ-ρυθμισμένα προγράμματα για συγκεκριμένο φαγητό και ποσότητα. Περιστρέψτε τον διακόπτη και επιλέξτε το πρόγραμμα από το μενού που επιθυμείτε κάθε φορά και το μαγείρεμα γίνεται παιχνιδάκι!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πρόσθετες Πληροφορίες
 • Λειτουργία Αερόθερμου Φούρνου
 • Λειτουργία Μαρειρέματος Grill
 • 21 Προγράμματα
 • Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων
 • Μενού Εύκολου Μαγειρέματος
 • Συνδυαστικό Πρόγραμμα Λειτουργίας
 • Χρονοδιακόπτης 95'
 • Λειτουργία Ξεπαγώματος
 • Ηλεκτρονικός Έλεγχος Λειτρουργιών
 • Ηχητική Ειδοποίηση
 • Παιδικό Κλείδωμα
 • Ψηφιακό Χρονόμετρο Κουζίνας
 • Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220-240V-50
  Βάρος (Kg) 18,5
  Σελίδα Κατασκευαστή Inventor
  Εγγύηση Προμηθευτή Δύο (2) Έτη
  ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ