Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Καταψύκτης Whirlpool WHM4611 2 Μπαούλο (Σε 6 Άτοκες Δόσεις)

449,00
Κωδικός: WHIRL-WHM4611-2
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
WhirlpoolWhirlpool
Επίσημος Μεταπωλητής

Καταψύκτης Μπαούλο 432L με δυνατότητα αναστροφής πόρτας, ροδάκια για εύκολη μεταφορά, σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και τεχνολογία γρήγορης κατάψυξης.
Secure SSL
share on

Καταψύκτης Whirlpool WHM4611 2 Μπαούλο

Εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα 432L για αποθήκευση τροφίμων και ποτών. Τεχνολογία γρήγορης κατάψυξης για την προστασία της γεύσης και των θρεπτικών αξιών, Σύστημα αποχέτευσης νερού που κάνει τη διαδικασία απόψυξης και καθαρισμού ευκολότερη από ποτέ, Τέσσερα βολικά καλάθια για την τακτοποιημένη αποθήκευση συσκευασμένων κατεψυγμένων τροφίμων, Προστασία εσωτερικού φωτός και κλειδαριάς, Αντισταθμισμένο σύστημα καπακιού για να κλείνει την πόρτα απαλά με εύκολη και ασφαλή χρήση.

Τεχνολογία Γρήγορης Ψύξης

Τεχνολογία Γρήγορης Ψύξης

Αυτή η λειτουργία ορίζει τη θερμοκρασία του καταψύκτη σε 10 βαθμούς χαμηλότερη από τη χαμηλότερη ρύθμιση, για να παγώσει το φαγητό σας πιο γρήγορα από ποτέ, διασφαλίζοντας τη γεύση, την υφή και τις θρεπτικές του αξίες.

Σύστημα Εξισορρόπησης Πόρτας

Σύστημα Εξισορρόπησης Πόρτας

Με το σύστημα εξισορρόπησης πόρτας ο καταψύκτης κλείνει απαλά και η πρόσβαση είναι ευκολότερη χωρίς να υπάρχει o κίνδυνος να κλείσει απροσδόκητα.

Μεγάλο, Ευέλικτο και Εύκολο στην χρήση

Μεγάλο, Ευέλικτο και Εύκολο στην χρήση

Το προϊόν προσφέρει εξαιρετική χωρητικότητα αποθήκευσης 432L, δίνοντάς σας όλο τον χώρο που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε τρόφιμα και ποτά. Το εσωτερικό φως και η προστασία κλειδόματος καθιστούν αυτόν τον καταψύκτη πάντα εύκολο και ασφαλές στη χρήση. Περιλαμβάνει επίσης τέσσερα βολικά καλάθια για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα πακέτα, τα κουτιά και τις σακούλες των τροφίμων σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Καταψύκτης Μπαούλο
Χρώμα Λευκό
Ενεργειακή Κλάση F
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/annual) 344
Κλιματική Κλάση N/ST
Συνολική καθαρή χωρητικότητα (Lt.) 432
Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης (lt.) 432
Σχεδιασμός πόρτας Μπαούλο
δείτε περισσότερα +