Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Επαγγελματικό πλυντήριο Ρούχων Whirlpool ALA 028 18kg (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

10.949,00
Κωδικός: 80006199
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Έως 30 Ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    Έως 30 Ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
WhirlpoolWhirlpool
Επίσημος Μεταπωλητής

Πλυντήριο Ρούχων Whirlpool χωρητικότητας 18kg, εξοικονόμηση ενέργειας, αυτόματο κλείδωμα πόρτας, οθόνη αφής LCD και 200 νέα προγράμματα πλύσης.
Secure SSL

Πλυντήριο Ρούχων Whirlpool ALA 028 18kg

Αξιόπιστα, ευέλικτα, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Σχεδιασμένα για μέγιστη παραγωγικότητα, τα βιομηχανικά πλυντήρια δοκιμάζονται έως και σχεδόν 20.000 κύκλους. Η είσοδος ζεστού και κρύου νερού και ο κινητήρας Inverter διασφαλίζουν την τέλεια φροντίδα των ενδυμάτων, ενώ μειώνουν το κόστος ενέργειας. Απόλυτος έλεγχος του πλυντηρίου χάρη στην πρωτοποριακή οθόνη αφής LCD με 200 νέα προγράμματα. Το αυτόματο κλείδωμα πόρτας και το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης δίνουν στον χειριστή τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το μηχάνημα με απόλυτη ασφάλεια. Μέγιστη σταθερότητα χάρη στο σύστημα Power Balance, την αποκλειστική συσκευή απορρόφησης κραδασμών που μελετήθηκε για να αντέχει τα πιο βαριά φορτία και σύνδεση USB στο πίσω μέρος.

Εξαιρετικέ αποτελέσματα

Εξαιρετικά αποτελέσματα

Χάρη στον κινητήρα inverter, η ταχύτητα του τυμπάνου μπορεί να ελεγχθεί έτσι ώστε να υπάρχει σταδιακή επιτάχυνση του στυψίματος για την αποφυγή μηχανικής καταπόνησης στα υφάσματα. Αυτό, μαζί με την ισορροπημένη πλήρωση νερού και την ελεγχόμενη θερμοκρασία, εγγυάται μια λεπτή επεξεργασία πλυσίματος, ειδική για κάθε τύπο υφάσματος.

Σχεδιασμένο για μέγιστη παραγωγικότητα

Σχεδιασμένο για μέγιστη παραγωγικότητα

Αυτή η σειρά διαθέτει εξαρτήματα και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Όλα τα πάνελ και τα τύμπανα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, για μακροχρόνια και αξιόπιστη δομή.

Απόλυτη ασφάλεια

Απόλυτη ασφάλεια με κουμπί έκτακτης ανάγκης

Το Whirlpool ALA 028 είναι εξοπλισμένο με κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης που απενεργοποιεί το μηχάνημα όταν πατηθεί. Αυτό το κουμπί θέτει το πλυντήριο σε ηλεκτρικά ασφαλή κατάσταση για τον χρήστη κάθε φορά που παρουσιάζεται μια πιθανή δυσλειτουργία.

Εξοικονόμιση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Χάρη στη βελτιστοποίηση χρήσης ζεστού και κρύου, το πλυντήριο φορτώνει κρύο και ζεστό νερό εναλλακτικά, φτάνοντας την ακριβή καθορισμένη θερμοκρασία. Με τη σταδιακή θέρμανση του νερού, αυτό το σύστημα αποτρέπει το θερμικό σοκ στα υφάσματα. Το μηχάνημα φορτώνει ζεστό νερό από την παροχή νερού, μειώνοντας το κόστος ενέργειας και τον χρόνο κύκλου.

Μέγιστη Σταθερότητα

Μέγιστη Σταθερότητα

Το Σύστημα Εξισορρόπησης Ενέργειας "Power Balance System (PBS)" είναι το αποκλειστικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών, μελετημένο για να αντέχει υψηλές καταπονήσεις, διατηρώντας τη σταθερότητα του πλυντηρίου ακόμα και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις.

Επιλογές Πλύσης

Απεριόριστες Επιλογές Πλύσης

Με τη Λειτουργία Προγράμματος μπορείτε να τροποποιήσετε τα υπάρχοντα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να δημιουργήσετε νέα, με έως και 200 νέους προσαρμοσμένους κύκλους.

Έλεγχος Πλύσης

Απόλυτος έλεγχος πλύσης μέσω της καινοτόμας οθόνης αφής LCD

Ο πρωτοποριακός πίνακας ελέγχου με μεγάλη οθόνη αφής κάνει τον προγραμματισμό, τη χρήση και τη συντήρηση εξαιρετικά απλό και διαισθητικό. Όταν εμφανιστεί το επιθυμητό πρόγραμμα, η οθόνη εμφανίζει ακριβώς όλες τις παραμέτρους του κύκλου πλύσης, τη φάση πλύσης, τη θερμοκρασία που χρησιμοποιείται, τις στροφές και τη διάρκεια. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα και να το αφήσετε να ξεκινήσει με ένα μόνο άγγιγμα στο εικονίδιο. Όλες οι παράμετροι μπορούν να τροποποιηθούν ενώ ο κύκλος εκτελείται απλά αγγίζοντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας

Το διπλό αυτόματο σύστημα κλεισίματος της πόρτας ανιχνεύει πότε η πόρτα είναι σχεδόν κλειστή, κλειδώνοντάς την όταν ξεκινά ο κύκλος, μέχρι τη στιγμή αυτή ο χρήστης μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να τοποθετήσει ή να βγάλει λινά. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, η πόρτα είναι κλειδωμένη και μπορεί να ανοίξει ξανά μόνο στο τέλος του προγράμματος όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει την προκαθορισμένη τιμή ασφαλείας.

Εξαιρετική δράση καθαρισμού σε λίγο πάνω από 1 ώρα

Το πλυντήριο διαθέτει μια σειρά από 18 προκαθορισμένα προγράμματα για πλύσιμο βαμβακερών, συνθετικών, μικροϊνών, μαλλί, από 30°C έως 90°C. Κάθε σετ κύκλου έχει τουλάχιστον 3 ξεβγάλματα, αλλά μπορεί επίσης να φτάσει τα 5 στο πρόγραμμα Απολυμαντικό στους 90°C. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του από το γρήγορο πλύσιμο μέχρι τα προγράμματα Εντατικής ή Απολυμαντικής που φτάνει τους 90°C με 5 ξεβγάλματα, εξασφαλίζοντας απολυμαντική δράση σε λίγο περισσότερο από 1 ώρα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 880x1264x966
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 3-380V~451V-50
Βάρος (Kg) 420,0
Σελίδα Κατασκευαστή Whirlpool Professional
Εγγύηση Προμηθευτή Δύο (2) Έτη