Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!
kokotas-images

Κωδικός:80008939Επαγγελματικό ψυγείο Whirlpool ADN 480S

1.060,00 €

Επαγγελματικό ψυγείο Whirlpool ADN 480S

Κωδικός: 80008939
1.060,00
WhirlpoolWhirlpool
Επίσημος Μεταπωλητής
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    4 - 10 ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    4 - 10 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
Καινοτόμο, ευρύχωρο και με μοντέρνο σχεδιασμό επαγγελματικό ψυγείο 480 λίτρων. Ιδανική λύση για το περιβάλλον των μικρών επιχειρήσεων εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα απόψυξης και αυτόματη εξάτμιση νερού, ασημί χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά, μέγιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος 30°C, εσωτερικό φωτισμό LED, ηλεκτρομηχανικό θερμοστάτη, στιβαρή λαβή, ρυθμιζόμενα πόδια και ράφια και αναστρέψιμη πόρτα.

Επαγγελματικό ψυγείο Whirlpool ADN 480S

Επαγγελματικό ψυγείο ADN 480S από τη Whirlpool με ηλεκτρομηχανικό θερμοστάτη, 60cm πλάτος, μικτής χωρητικότητας 480lt, τύπο ψύξης NoFrost (στην κατάψυξη), δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας, αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας με ηλεκτρονικό θερμοστάτη, ιδανικό για μπαρ, παμπ και εστιατόρια.

Εύκολη εγκατάσταση

Εύκολη εγκατάσταση

Η αναστρέψιμη πόρτα και τα ρυθμιζόμενα μπροστινά πόδια επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το ψυγείο σε οποιαδήποτε ανάγκη, καθιστώντας το εύκολο και ευχάριστο στη χρήση.

Κομψός Σχεδιασμός

Κομψός Σχεδιασμός

Η νέα σειρά επαγγελματικών ψυγείων της Whirlpool είναι εξ ολοκλήρου χρώματος ασημί, εσωτερικά και εξωτερικά, και έρχονται εξοπλισμένα με εσωτερικό φωτισμό LED και ηλεκτρομηχανικός θερμοστάτη, εκπροσωπώντας στο έπακρο τον επαγγελματικό τομέα και ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας.

Ευελιξία Εύρους

Ευελιξία Εύρους

Αυτή η σειρά ψυγείων έχει σχεδιαστεί για αποθήκευση και προβολή τροφίμων και ποτών και διαθέτει διάφορες χωρητικότητες, από 130lt έως 480lt. Ιδανικό για μπαρ, παμπ και εστιατόρια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Ψυγείο μονόπορτο
Χρώμα Ασημί
Ενεργειακή Κλάση D
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/annual) N/A
Κλιματική Κλάση N/ST
Συνολική καθαρή χωρητικότητα (Lt.) 480
Σχεδιασμός πόρτας Μονόπορτο
Εσωτερικός φωτισμός
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ