Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Ψυγείο Δίπορτο Inventor DP1440W (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

249,00
Κωδικός: INV-DP1440W
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
InventorInventor
Επίσημος Μεταπωλητής

Δίπορτο ψυγείο χωρητικότητας 204lt με μηδενική απώλεια στην ψύξη με τα εξελιγμένα λάστιχα πόρτας, σταθερή και ισορροπημένη θερμοκρασία χάρη στην χαμηλή συσσώρευση πάγου και εύκολο καθάρισμα της συσκευής χάρη στα γυάλινα ράφια με τα οποία είναι εφοδιασμένη.
Secure SSL
share on

Ψυγείο Δίπορτο Inventor DP1440W

Inventor DP1440W

Design & Τεχνολογική Υπεροχή

Με χωρητικότητα 204lt, το δίπορτο ψυγείο προσφέρει χαμηλή κατανάλωση με μέγιστες επιδόσεις και είναι φτιαγμένο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες για άριστη συντήρηση των τροφίμων σας!

Χαμηλή Δημιουργία Πάγου

Χαμηλή Δημιουργία Πάγου

Το ειδικά κατασκευασμένο ψυκτικό στοιχείο, βρίσκεται περιμετρικά σε όλη την συσκευή (συντήρηση και κατάψυξη). Έτσι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή παντού και δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε ο σχηματισμός πάγου να είναι σπάνιος.

Εξελιγμένα Λάστιχα Πόρτας

Εξελιγμένα Λάστιχα Πόρτας

Άριστη εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα. Μηδενική απώλεια στην ψύξη, καλύτερη διατήρηση της θερμοκρασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενεργειακή Κλάση F

Ενεργειακή Κλάση F

Χαμηλή ετήσια κατανάλωση και στάθμη θορύβου είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η επιλογή συσκευής με ενεργειακή κλάση F. Υψηλή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ενεργειακό αποτύπωμα.

Γυάλινα Ράφια

Γυάλινα Ράφια

Το ψυγείο σας διαθέτει γυάλινα ράφια με πλαστικό τελείωμα που εμποδίζει σημαντικά τη διαρροή υγρών στο εσωτερικό της συσκευής. Επιπλέον, σας προσφέρουν ευκολία στο καθάρισμα για να διατηρείτε τη συσκευή σας καθαρή.

Αναστροφή πόρτας

Αναστροφή πόρτας

Χάρη στη δυνατότητα αναστροφής της πόρτας, η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί στο σημείο που σας εξυπηρετεί, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει προς αριστερά ή προς δεξιά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Ψυγείο δίπορτο
Χρώμα Λευκό
Ενεργειακή Κλάση F
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/annual) 221
Κλιματική Κλάση N/ST
Συνολική καθαρή χωρητικότητα (Lt.) 204
Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης (Lt.) 163
Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης (lt.) 41
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ