Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Daikin Top Grade EKOMBG33AB (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

1.780,00
Κωδικός: EKOMBG33AB
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Έως 30 Ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    Έως 30 Ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
DaikinDaikin

Secure SSL
share on

Θέρμανση Daikin

Ο Λέβητας συμπύκνωσης της DAIKIN διαθέτει προηγμένο έλεγχο που ρυθμίζει συνεχώς την παραγωγή θερμότητας, ώστε να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι βελτιστοποιώντας συγχρόνως την απόδοση του εναλλάκτη.

Τα καυσαέρια που παράγονται στον θάλαμο καύσης του λέβητα περνούν από έναν εναλλάκτη θερμότητας. Σε αυτόν ανακτάται μέρος της θερμότητας που θα έφευγε προς το περιβάλλον για την προθέρμανση του νερού που επιστρέφει από το δίκτυο της κατοικίας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι λέβητες συμπύκνωσης είναι τουλάχιστον 20% πιο αποδοτικοί από τους λέβητες συμβατικής τεχνολογίας.

Η συμπύκνωση επιτυγχάνεται καθώς τα καυσαέρια οδηγούνται στον εναλλάκτη και έρχονται σε (έμμεση) επαφή με το νερό που επιστρέφει στον λέβητα. Η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας έχει ως αποτέλεσμα την υγροποίηση (συμπύκνωση) μέρους των καυσαερίων από τη μία μεριά και την αύξηση της θερμοκρασίας του νερού από την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο η ανάγκη για θερμότητα από την καύση του αερίου περιορίζεται και μαζί με αυτήν και η κατανάλωση αερίου.

Eναλλάκτης 2 σε 1

Ο εναλλάκτης του επίτοιχου λέβητα αερίου της DAIKIN είναι κοινός για την θέρμανση χώρου και για τα ζεστά νερά χρήσης. Απουσιάζει λοιπόν τελείως ο δεύτερος, ξεχωριστός εναλλάκτης με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας παράγοντας λιγότερος για συντήρηση και ανταλλακτικά. Επιπλέον το νερό που θα περάσει από τον λέβητα για να τροφοδοτήσει τις παροχές των ζεστών νερών χρήσης, θα συμμετέχει στο φαινόμενο της συμπύκνωσης απαιτώντας στη συνέχεια λιγότερη ενέργεια για την θέρμανση του.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Συμπύκνωσης
Καύσιμη Ύλη Φυσικό Αέριο
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς Θέρμανσης 80/60°C (kW) 32,1~7,4
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς Θέρμανσης 50/30°C (kW) 35,0~8,2
Μέγιστη πίεση κυκλώματος (bar) 3
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς ΖΝΧ (kW) 32,1~8,2
Μεγ.& Ελαχ. Θερμοκρασία ΖΝΧ (°C) 40-65
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 450x890x335
δείτε περισσότερα +