Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!

Ηλεκτρικό τζάκι Richen 3D Insert 183 εντοιχιζόμενο (Σε 24 Άτοκες Δόσεις)

2.080,00
Κωδικός: 30009509
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Έως 30 Ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  Έως 30 Ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
RichenRichen
Επίσημος Μεταπωλητής

Εντοιχιζόμενο Ηλεκτρικό Τζάκι - Εστία για τοποθέτηση σε ειδικές κατασκευές σε τοίχο. Διαθέτει τεχνολογία ρεαλιστικής αναπαράστασης τρισδιάστατης φλόγας και προσαρμόσημο ενσωματωμένο πολύχρωμο φωτισμό. Η ηλεκτρική εστία είναι εφοδιασμένη με θερμοστάτη και τηλεχειριστήριο.
Secure SSL

Ηλεκτρικό τζάκι Richen 3D Insert 183 εντοιχιζόμενο

Ηλεκτρικό τζάκι Richen Insert 183 εντοιχιζόμενο

Το 3D Insert 183 είναι η πιο προηγμένη εντοιχιζόμενη ηλεκτρική εστία 3 όψεων με εντυπωσιακή εικονική φλόγα. Η σύγχρονη πατενταρισμένη τεχνολογία παρέχει μια ρεαλιστική αναπαράσταση τρισδιάστατης φλόγας, με επιπλέον επιλογή αλλαγή του εσωτερικού φωτισμού LED για να προσαρμόζεται σύμφωνα με τη διάθεση, το γούστο και την αισθητική του χώρου σας. Χρησιμοποιεί επίσης μία μοναδική τεχνολογία αλλαγής της πίσω όψης της εστίας ανάλογα με την διακόσμηση του χώρου. Η ηλεκτρική εστία διαθέτει επιλογή θέρμανσης με θερμοστάτη και τηλεχειριστήριο, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες της μονάδας ελέγχου, ρυθμίζουν τη θέρμανση και το φωτισμό με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά :

 • To 3D Insert 183 είναι ένα ηλεκτρικό τζάκι κατάλληλο για τοποθέτηση σε ειδικές κατασκευές σε τοίχο.
 • Συνολικές διαστάσεις : 182,8 εκ. x 49,5 εκ. x 21 εκ. (Μήκος x Ύψος x Βάθος)
 • Η σύγχρονη πατενταρισμένη τεχνολογία παρέχει μια ρεαλιστική αναπαράσταση τρισδιάστατης φλόγας, ενώ ο ενσωματωμένος πολύχρωμος φωτισμός προσαρμόζεται σύμφωνα με τη διάθεση, το γούστο και την αισθητική του χώρου σας.
 • Διαθέτει απομίμηση ξύλων (στο εσωτερικό των ξύλων υπάρχουν λαμπτήρες LED που τρεμοπαίζουν και δίνουν μια αληθινή αίσθηση καύσης ξύλου που σιγοκαίγεται).
 • Το κάθε μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα εφέ εικονικής φλόγας να παρατηρούνται από μία, δύο ή και τρεις πλευρές της εστίας.
 • Διαθέτει σύστημα που αναπαράγει ήχους πραγματικής φωτιάς για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.
 • Η λειτουργία της θέρμανσης έχει ισχύ 1 & 2 kW.
 • Η αποκλειστική λειτουργία της εικονικής φλόγας η οποία υλοποιείται με λαμπτήρες LED, είναι ανεξάρτητη από την παροχή θέρμανσης.
 • Η ηλεκτρική εστία είναι εφοδιασμένη με θερμοστάτη και τηλεχειριστήριο, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες της μονάδας ελέγχου, ρυθμίζουν τη θέρμανση και το φωτισμό με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Αριθμός δεμάτων: 1

Ηλεκτρικά Τζάκια

Ηλεκτρικά Τζάκια

Αποκτήστε την ατμόσφαιρα και την αίσθηση ενός τζακιού με ξύλα ή τζακιού αερίου χωρίς τη συντήρηση. Τα ηλεκτρικά τζάκια Dimplex πρωτοστατούν στη βιομηχανία με την τεχνολογία εφέ φλόγας που χρησιμοποιούν καθώς και με τα αξεσουάρ πολυμέσων που προσφέρουν ακόμα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Είτε λοιπόν θα επιλέξετε μοντέρνο σχέδιο είτε παραδοσιακό είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τη σωστή εφαρμογή για τον χώρο σας ανάμεσα στα πολλά διαθέσιμα στυλ.

Πολυτέλεια

Φέρτε την πολυτέλεια στο σπίτι σας

Τα ηλεκτρικά τζάκια Dimplex βοηθούν να φέρετε την πολυτέλεια στο σπίτι σας. Διαθέτουν πολλές επιλογές για να ταιριάξουν απόλυτα σε κάθε χώρο και να αναβαθμίσουν την αισθητική του σπιτιού σας.

Στιγμές

Δημιουργία στιγμών

Η αίσθηση της χαλάρωσης μαζί με τους αγαπημένους σας είναι στιγμές που θα σας μείνουν. Είτε με φίλους είτε με την οικογένεια σας μπορείτε να έχετε όμορφες αναμνήσεις μπροστά στην φλόγα από το τζάκι σας και επιπλέον την θαλπωρή της ζέστης όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Στυλ

Το στυλ συναντά την αποτελεσματικότητα

Είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματικό χώρο, το τζάκι που θα επιλέξετε θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Θα αναβαθμίσει την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας και θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε το οικολογικό σας αποτύπωμα. Επιπλέον στο τέλος της ημέρας είναι η βαθιά αναπνοή χαλάρωσης που έρχεται φυσικά όταν κάθεστε μπροστά σε ένα τζάκι.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW) 2000
Χρώμα Μαύρο
Επίπεδα Ισχύος 2
Ισχύς ανά επίπεδο (Watt) 1000/2000
Τηλεχειριστήριο
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 1828x495x210
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Βάρος (Kg) 50,5
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ