Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!
f1201

Κωδικός:30005709Atlantic F120 Digital 10 1000Watt

159,00 €

Atlantic F120 Digital 10 1000Watt

Κωδικός: 30005709
159,00
AtlanticAtlantic
Επίσημος Μεταπωλητής
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Έως 30 Ημέρες
  • Παράδοση στο χώρο μου
    Έως 30 Ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Λυκόβρυσης
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα
Ανακαλύψτε τον F120 Design, εναν σύγχρονο θερμοπομπό ενεργής θερμότητας με ψηφιακό έλεγχο και οθόνη ενδείξεων.

Θερμοπομπός Atlantic F120 Design

Ο θερμοπομπός Atlantic F120 διαθέτει νέα ψηφιακή οθόνη με ευκολία ρυθμίσεων, απλοποιημένη ρύθμιση του εβδομαδιαίου προγραμματισμού και δυνατότητα δημιουργίας ημερήσιου προγράμματος λειτουργίας στη βάση των αναγκών σας. Όπως όλοι οι θερμοπομποί Atlantic ο F120 design είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου, θερμαντικό στοιχείο αλουμινίου, ασφάλεια υπερθέρμανσης, εξαιρετικά ευαίσθητο θερμοστάτη ακριβείας. Ο θερμοπομπός Atlantic F120 είναι ένας αξιόπιστος, κομψός θερμοπομπός μικρών διαστάσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ή πρόσθετος εξοπλισμός θέρμανσης.

Atlantic F120 Design

Τεχνολογία HD

Ο θερμοπομπός Atlantic F120 χρησιμοποιεί την τεχνολογία HD. Πρόκειται για μια καινοτόμο ανάπτυξη που επιτρέπει τη ροή του αέρα να διαχέεται μέσω φυσικής ροής σε συνδυασμό με τη θερμαντική ακτινοβολία. Λόγω του ειδικού γεωμετρικού σχήματος της επιφάνειας του μπροστινού πίνακα, ο θερμοπομπός έχει βελτιώσει τη μεταφορά θερμότητας. Το μπροστινό πλαίσιο του θερμοπομπού θερμαίνεται γρήγορα και κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, γεγονός που εξασφαλίζει άνετη λειτουργία.
Οι εκτεταμένες λειτουργίες του προγραμματιστή, η εύκολία στη χρήση, η δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο και η δυνατότητα επιδαπέδιας χρήσης (η βάση δαπέδου αγοράζεται ξεχωριστά) είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του θερμοπομπού Atlantic F120 design. Ιδιαίτερα ταχεία απόδοση θερμότητας, η οποία δια της φυσικής ροής του αέρα, διαχέεται γρήγορα μέσα στο θερμαινόμενο δωμάτιο.
Το 99% της ενέργειας που καταναλώνει μετατρέπεται σε θερμότητα του θερμαινόμενου δωματίου. Ο νέος θερμοστάτης διαθέτει 7 ενσωματωμένα προγράμματα θέρμανσης, που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Atlantic F120 Design

Νέα ψηφιακή οθόνη

Χάρη στην νέα ψηφιακή οθόνη που διαθέτει ο θερμοπομπός Atlantic F120, η χρήση του γίνεται πολύ ευκόλη. Επιλέξτε ανάμεσα από τα 3 προγράμματα που διαθέτει ή προσαρμόστε την λειτουργία του ανά εβδομάδα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Atlantic F120 Design

Εβδομαδιαία προγράμματα θέρμανσης

Ο θερμοπομπός Atlantic F120 Design διαθέτει 7 προεγκατεστημένα προγράμματα από τα εργοστάσιο. Ο νέος θερμοστάτης σάς δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε και να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να επανφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα.

Atlantic F120 Design

Επιτοίχια στήριξη

Ο θερμοπομπός ATLANTIC F120 design τοποθετείται στον τοίχο χαμηλά, 12 εκατοστά από το δάπεδο.

Atlantic F120 Design

Επιδαπέδια στήριξη

Ο θερμοπομπός ATLANTIC F120 design μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο.

Η βάση δαπέδου αγοράζεται ξεχωριστά.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Θερμοπομπός
Καλύπτει χώρους (m²) 8
Χρώμα Λευκό
Μέγιστη Ισχύς (Watt) 1.000
Επίπεδα Ισχύος N/A
Ισχύς ανά επίπεδο (Watt) N/A
Τύπος θερμοστάτη Ηλεκτρονικός
Wifi
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ