Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Atlantic F125 Design 20 2000Watt (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

135,00
Κωδικός: ATL-F125-DES-20
  • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
    Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο μου
    1 - 3 ημέρες
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
  • Κατάστημα Γλυφάδας
AtlanticAtlantic
Επίσημος Μεταπωλητής

Ανακαλύψτε τον F125 Design, εναν σύγχρονο θερμοπομπό ενεργής θερμότητας με ψηφιακό έλεγχο και οθόνη ενδείξεων.
Secure SSL
share on

Θερμοπομπός Atlantic F125 Design

Ο θερμοπομπός Atlantic F125 έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία HD, με ψηφιακό έλεγχο και οθόνη ενδείξεων. Εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό θερμοστάτη. Είναι ένας αξιόπιστος, κομψός θερμοπομπός μικρών διαστάσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ή πρόσθετος εξοπλισμός θέρμανσης.

Atlantic F125 Design 1000Watt

Υψηλή Απόδοση και Οικονομία

Ιδιαίτερα ταχεία απόδοση θερμότητας, η οποία δια της φυσικής ροής του αέρα, διαχέεται γρήγορα μέσα στο θερμαινόμενο δωμάτιο. Το μπροστινό πλαίσιο του θερμοπομπού θερμαίνεται γρήγορα και κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, γεγονός που εξασφαλίζει άνετη λειτουργία.

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης

Atlantic F125 Design 1000Watt

Ο θερμοπομπός Atlantic F125 Design διαθέτει χρονοδιακόπτη μέχρι οχτώ ωρών και 5 προεγκατεστημένα προγράμματα (P1, P2, P3, P4 μόνο Comfort, P5 μόνο Eco). Το πρόγραμμα P6 μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε και να το προσαρμόσετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ρυθμίστε εύκολα και γρήγορα τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι ή το γραφείο στην Ανετη θερμοκρασία (Comfort) και Οικονομική (Eco) όταν είστε εκτός.

Τεχνολογία HD

Πρόκειται για μια καινοτόμο ανάπτυξη που επιτρέπει τη ροή του αέρα να διανέμεται μέσω φυσικής μεταφοράς σε συνδυασμό με υπέρυθρη ακτινοβολία. Λόγω του ειδικού γεωμετρικού σχήματος της επιφάνειας του μπροστινού πίνακα, ο θερμοπομπός έχει βελτιώσει τη μεταφορά θερμότητας. Το μπροστινό πλαίσιο του θερμοπομπού θερμαίνεται γρήγορα και κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, γεγονός που εξασφαλίζει άνετη λειτουργία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Θερμοπομπός
Καλύπτει χώρους (m²) 18
Χρώμα Λευκό
Μέγιστη Ισχύς (Watt) 2.000
Επίπεδα Ισχύος N/A
Ισχύς ανά επίπεδο (Watt) N/A
Τύπος θερμοστάτη Ηλεκτρονικός
Wifi
δείτε περισσότερα +
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ