Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Θερμοπομπός Nobo NUL4T-20 Compact 2000W (Σε 4 Άτοκες Δόσεις)

189,00
Κωδικός: NUL4T-20
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Διαθέσιμο
 • Παράδοση στο χώρο μου
  1 - 3 ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
NoboNobo
Επίσημος Μεταπωλητής

Η νέα σειρά θερμοπομπών NOBO NUL4T Compact με μικρότερο πλάτος, με μίνιμαλ σχεδιασμός, λεία επιφάνεια της πρόσοψης, καθαρό λευκό χρώμα και την διάχυση της ζέστης από το πάνω μέρος.
Secure SSL
share on

Nobo NUL4T-20 Compact 2000W

Η NOBO είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός οίκος ηλεκτρικής θέρμανσης.

Σκανδιναβική ποιότητα

Παγκοσμίως διάσημη για το συνδυασμό καθαρού και διαχρονικού σχεδιασμού με φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα. Θερμοπομποί που προσφέρουν γλυκιά θέρμανση και άμεση απόδοση.

Η νέα σειρά θερμοπομπών NOBO NUL4T Compact με μικρότερο πλάτος, με  μίνιμαλ σχεδιασμός, λεία επιφάνεια της πρόσοψης, καθαρό λευκό χρώμα και την διάχυση της ζέστης από το πάνω μέρος.

Ψηφιακός θερμοστάτης

Η NOBO παρουσιάζει για πρώτη φορά τον ψηφιακό θερμοστάτη χώρου . Ο νέος θερμοστάτης NOBO σας προσφέρει τη δυνατότητα:

 • Να επιλέξετε ένα από τα 9 προεπιλεγμένα προγράμματα λειτουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
 • Για κάθε θερμοπομπό NTUL4T Compact ξεχωριστά
 • Για κάθε ημέρα της εβδομάδας και διαφορετικό πρόγραμμα

Επιλέξτε ποια διαστήματα της ημέρας ο θερμοπομπός θα λειτουργεί σε άνετη θερμοκρασία και πότε στην οικονομική θερμοκρασία. Για κάθε θερμοπομπό ξεχωριστά ορίζετε εσείς ποια θα είναι η άνετη και ποια η οικονομική θερμοκρασία. Στόχος της NOBO είναι πάντα η εξυπηρέτηση σύγχρονων αναγκών κάθε σπιτιού και η μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος.

Οικονομικοί ακόμα και σε κατάσταση αναμονής

Οι θερμοπομποί NOBO NULT4 είναι κατά 15% πιο οικονομικοί από τους αντίστοιχους θερμοπομπούς σε παρόμοιες τιμές. Αυτό ισοδυναμεί με μεγάλη ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, οι θερμοπομποί NOBO χρησιμοποιούν μόνο 0,5W όταν είναι σε κατάσταση αναμονής, σε σύγκριση με τα 30W που καταναλώνουν άλλοι θερμοπομποί.

 

 

Θερμοπομποί NOBO NUL4T Compact και ασφάλεια λειτουργίας

“Safety First” (ασφάλεια πρώτα) είναι το σήμα κατατεθέν σε κάθε θερμοπομπό NOBO. Οι θερμοπομποί NOBO NUL4T Compact ελέγχονται και πιστοποιούνται από τη NEMKO σε συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα.

Τα μέρη του θερμοπομπού χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των υλικών
Είναι εξοπλισμένοι με ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση. Ο Θερμοπομπός NOBO NUL4T Compact σταματά αυτομάτως τη λειτουργία του εάν οι έξοδοι ή είσοδοι αέρα καλύπτονται. Ή εάν, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θερμοπομπού είναι πολύ υψηλή.

Η κατασκευή του σώματος είναι τέτοια που εξασφαλίζει χαμηλή θερμοκρασία στη μεταλλική εσωτερική του επιφάνεια, ακόμα και όταν το σώμα εργάζεται αποδοτικά για τη θέρμανση του χώρου. Επιπλέον, η ροή του αέρα, σε συνδυασμό με την αρμονική αναλογία ισχύος/επιφάνειας του σώματος αποτρέπουν την υπερθέρμανση της εξωτερικής επιφάνειας του σώματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ακόμα και στην Comfort (μέγιστη) απόδοση, η εξωτερική επιφάνεια του θερμοπομπού δεν αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες και είναι ανεκτή ακόμα και στο άγγιγμα του παιδικού χεριού. Ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των παιδιών. Τέλος, οι Θερμοπομποί NOBO NUL4T  με τις στρογγυλεμένες γωνίες καθίστανται ένα φιλικό εξάρτημα στο οικιακό περιβάλλον.

Επιτοίχια & Επιδαπέδια τοποθέτηση

Οι θερμοπομποί NOBO NUL4T Compact είναι θερμοπομποί τοίχου. Τοποθετούνται 12 εκατοστά από το δάπεδο [στο σοβατεπί].

Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο δάπεδο, αγοράζοντας τη βάση δαπέδου με ρόδες για τους θερμοπομπούς NOBO NTL4T.

Στην επιτοίχια τοποθέτηση εξέχει από τον τοίχο 14,5 cm.

Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία

Στους θερμοπομπούς NOBO δεν υπάρχει ανεμιστήρας, δεν υπάρχει μηχανικός θερμοστάτης που να κάνει κλικ κλικ.

Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη, δεν υπάρχει συστολή - διαστολή των μετάλλων.

Η διά της φυσικής ροής θέρμανση [convection] είναι η τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες. Στον αέρα δωματίου δεν κυκλοφορεί σκόνη ή αλλεργιογόνα. Η θέρμανση με θερμοπομπούς NOBO είναι γλυκιά και υγιεινή.

Προστασία για τα παιδιά

Οι θερμοπομποί NOBO διαθέτουν 14% χαμηλότερη θερμοκρασία επιφάνειας και είναι ανεκτοί ακόμα και στο άγγιγμα ενός παιδιού. Με το να μην έχουν τις εξόδους θερμότητας στο μπροστινό μέρος, γίνεται δύσκολο για τα παιδιά να εισάγουν τα δάχτυλά τους ή άλλα αντικείμενα στο εσωτερικό του θερμοπομπού.

Διπλή διάχυση θερμότητας

Οι θερμοπομποί NOBO είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να εκμεταλλεύονται τόσο τη διά της φυσικής ροής θέρμανση όσο και τη διά της ακτινοβολίας θερμότητας. Εξασφαλίζουν γρήγορη, αποτελεσματική και αποδοτική θέρμανση.

Αντίσταση θωρακισμένη σε αλουμίνιο

Η αντίσταση θερμαίνει ομοιόμορφα την πρόσοψη του θερμοπομπού.

Η ζεστασιά αναδύεται από τις περσίδες εξόδου και ταυτόχρονα εκπέμπεται σε όλο το δωμάτιο, θερμαίνοντας επιφάνειες και αντικείμενα γύρω από τη μονάδα. (Κόκοτας Κλιματισμός) Η θωρακισμένη σε αλουμίνιο θερμική αντίσταση του θερμοπομπού εγγυάται την υγιεινή θέρμανση του χώρου.

7 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

*η φωτό είναι ενδεικτική-δείτε διαστάσεις προιόντος στα χαρακτηριστικά του
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Θερμοπομπός
Καλύπτει χώρους (m²) 16
Χρώμα Λευκό
Μέγιστη Ισχύς (Watt) 2.000
Επίπεδα Ισχύος N/A
Ισχύς ανά επίπεδο (Watt) N/A
Τύπος θερμοστάτη Ηλεκτρονικός
Wifi Προαιρετικό
δείτε περισσότερα +