Προϊόντα
Ανοιχτά Τώρα!
e963384a4a6f30ec5cbd3e070e36397b

Κωδικός:60000359Dimplex VFE 40 4000W Τριφασικός

1.380,99 €

Dimplex VFE 40 4000W Τριφασικός

Κωδικός: 60000359
1.380,99
DimplexDimplex
Επίσημος Μεταπωλητής
 • Διαθεσιμότητα στο Κατάστημα
  Έως 30 Ημέρες
 • Παράδοση στο χώρο μου
  Έως 30 Ημέρες
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες
 • Κατάστημα Λυκόβρυσης
 • Κατάστημα Αγίας Παρασκευής
 • Κατάστημα Γλυφάδας
Έξοδα Αποστολής:
Πιστωτική Κάρτα

Θερμοσυσσωρευτής Dimplex VFE με λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης, αυτόματης φόρτισης και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη μεγιστοποιεί τα επίπεδα άνεσης.

 • Έξυπνος ελεγκτής θερμοκρασίας δωματίου και φόρτισης
 • Οθόνη αφής με αισθητήρα εγγύτητας
 • Ενσωματωμένος θερμοστάτης με επιλογές για ημερήσιο κι εβδομαδιαίο προγραμματισμό για ευκολία του χρήστη

Τριφασικός Θερμοσυσσωρευτής Dimplex VFE

Ο Dimplex VFE είναι η νέα γενιά και τεχνικά ο πιο εξελιγμένος θερμοσυσσωρευτής αποθήκευσης θερμικής ενέργειας.

Με λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης, αυτόματης φόρτισης και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη μεγιστοποιεί τα επίπεδα άνεσης. Ο θερμοσυσσωρευτής VFE αντιπροσωπεύει τα συστήματα θέρμανσης του σήμερα αλλά είναι έτοιμος για τα έξυπνα δίκτυα και διαλογή φιλικής και οικονομικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Λειτουργούν με 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και με ακόμα μεγαλύτερη αποθήκευση θερμότητας από άλλους συμβατικούς θερμοσυσσωρευτές. Κατασκευάζεται στην Ευρώπη (UK) με υλικά φιλικά στο περιβάλλον στην παραγωγή και χρήση του και είναι σύμφωνος με τις τελευταίες οδηγίες της ΕΕ ErP 2018 ready και Ecodesign. Διαθέτει μοναδική και μίνιμαλ σχεδίαση από ποιοτικά υλικά. Τοποθετείτε σε νέες ενεργειακά κατοικίες αλλά και ως αντικατάσταση παλαιότερων θερμοσυσσωρευτών.

lifestyle
Συμβατότητα

Συμβατότητα

Ο VFE μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευελιξία και σε έξυπνα συστήματα ελέγχου και σε ήδη υπάρχοντα συστήματα. Χάρη στη συμβατότητά του με παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα, μπορεί επίσης να συνδεθεί σε υπάρχοντα συστήματα θερμοσυσσωρευτών.

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

O VFE ολοκληρώνεται σαν προϊόν χάρη στο σχεδιασμό του. Σε αντίθεση με παλαιότερους θερμοσυσσωρευτές, ο Quantum εντυπωσιάζει με τις καθαρές, κομψές του γραμμές που ταιριάζουν με κάθε στιλ επίπλων και μετατρέπουν τον θερμοσυσσωρευτή από μία συσκευή ανάγκης σε ένα διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε χώρο.

Προσαρμόσιμο σύστημα αποθήκευσης Ενέργειας

Προσαρμόσιμο σύστημα αποθήκευσης Ενέργειας

Ο VFE έχει σαν κύριο πλεονέκτημα πως το σύστημα αποθήκευσης θερμότητας δεν είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί μόνο τη νύχτα, αλλά να προσαρμόζεται στα τιμολογιακά άστατα δίκτυα των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμεςπηγές. Έτσι ο VFE αποθηκεύει θερμότητα όταν υπάρχει αρκετό φθηνό ρεύμα διαθέσιμο στο δίκτυο – αυτό μπορεί να συμβεί τόσο τη νύχτα, όσο μία καλοκαιρινή μέρα όπου οι πάροχοι ενέργειας προμηθεύονται ηλεκτρικό ρεύμα από φωτοβολταϊκά πάρκα. Έτσι ζεσταίνεστε αποδοτικά και με καθαρή συνείδηση προς το περιβάλλον, προσαρμοσμένοι στις συνθήκες των φυσικών πηγών ενέργειας.

Οθόνη αφής

Οθόνη αφής

Η προηγμένη τεχνολογία του VFE διαθέτει στο χρήστη μία οθόνη αφής για τον έλεγχό του, η οποία ενεργοποιείται όταν ο χρήστης προσεγγίζει το θερμοσυσσωρευτή και απενεργοποιείται μετά από λίγο χρόνο αχρησίας.

Προγραμματισμός

Προγραμματισμός

Υπάρχουν δύο προγράμματα λειτουργίας. Στο βασικό πρόγραμμα ορίζεται θερμοκρασία για το χώρο χρησιμοποιώντας τα κουμπιά-βέλη. Στο πρόγραμμα προχωρημένων ρυθμίσεων ρυθμίζονται ημερήσια και εβδομαδιαία προγράμματα λειτουργίας αλλά και περιόδων διακοπών. Επίσης υπάρχει λειτουργία εντοπισμού «Ανοιχτού παραθύρου» η οποία αυτόματα απενεργοποιεί τον θερμοσυσσωρευτή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW) 4000
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 922x664x250
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 3-380V~451V-50
Βάρος (Kg) 229,0
Σελίδα Κατασκευαστή Dimplex
Εγγύηση Προμηθευτή Πέντε (5) Έτη
ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ