Προσφορές
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Εταιρική Παρουσίαση

Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης θέρμανσης φυσικού αερίου εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας αποκλειστικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη.

H εταιρεία μας θεωρείται από τις μεγαλύτερες εμπορίας και εγκατάστασης κλιματισμού στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας είναι

Με την υπεύθυνη ανάληψη του σχεδιασμού, της οργάνωσης και της εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2015, το οποίο πιστοποιείται από την TUV HELLAS A.E., με το πεδίο εφαρμογής για την εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών συστημάτων, ηλιακών συστημάτων και ειδών θέρμανσης και φυσικού αερίου.

Με τη δυνατότητα της προμήθειας μεγάλης ποσότητας μηχανημάτων, με αποτέλεσμα την προσφορά των πλέον ανταγωνιστικών τιμών στην αγορά και με δόσεις έως και 60 μηνών!

Με τη διάθεση έμπειρου, ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, μηχανολόγων και τη διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, για υπεύθυνο Service, σε συνδυασμό με 5ετή επίσημη Εγγύηση. Να επιτυγχάνουμε τελικό αποτέλεσμα: Σύγχρονες και αποδοτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού  με υψηλής ποιότητας μηχανήματα, οικονομία και ικανοποιημένους πελάτες.

H εταιρεία μας θεωρείται από τις μεγαλύτερες εμπορίας και εγκατάστασης κλιματισμού στην Ελλάδα.

Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται:

  • Τοπικές μονάδες split
  • Μονάδες σύνδεσης με αεραγωγούς
  • Πολυδιαιρούμενα συστήματα VRF
  • Κεντρική θέρμανση
  • Μονάδες φυσικού αερίου
  • Ενδοδαπέδια θέρμανση