Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00

Νέο Κλιματιστικό LG με ενσωματωμένο Καθαριστή Αέρα

Νέο Κλιματιστικό LG με ενσωματωμένο Καθαριστή Αέρα
share on

Το νέο κλιματιστικό DUALCOOL της LG διαθέτει δύο λειτουργίες σε μία μοναδική, εξελιγμένη συσκευή
Κλιματιστικό Α++ & Καθαριστής αέρα  

DUALCOOL + Air Purification

  

Η θερμότητα και η σκόνη είναι δύο παράγοντες που αποτελούν συνεχώς πρόβλημα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στην περιοχή της Mεσογείου.

Η LG Εlectronics πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά δημιούργησε ένα νέο κλιματιστικό που διαθέτει έναν πλήρη καθαριστή αέρα. Η επαναστατική αυτή συσκευή δύο σε ένα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με την ικανότητά της να καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα ενώ διατηρεί το σπίτι χώρο σας άνετα δροσερό.

Το σύστημα καθαρισμού αέρα LG που έχει ενσωματωθεί στο DUALCOOL αφαιρεί τα μικροσωματίδια ή τα αιωρούμενα σωματίδια (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων που χρησιμοποιεί το PM1.0 Sensor, Ion Diffuser και Micro Dust Filter.

Στάδια Καθαρισμού 

 

 
  • Πρώτον, ο αισθητήρας ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης έως το μέγεθος PM1.0 μαζί με άλλα επιβλαβή αερομεταφερόμενα υλικά.
  • Στη συνέχεια, ο Διαχυτής Ιόντων παράγει πάνω από πέντε εκατομμύρια αρνητικά ιόντα που προσκολλώνται στα σωματίδια.
  • Και τέλος, το θετικά φορτισμένο μαγνητικό φίλτρο Micro Dust   αιχμαλωτίζει οτιδήποτε αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια βρίσκονται στο χώρο με μέγεθος ως και εβδομήντα φορές μικρότερο από το πάχος της ανθρώπινης τρίχας (διάμετρο 1μm).
  • Χρησιμοποιώντας την αρχή του ηλεκτροστατικού φορτίου, το σύστημα της LG φιλτράρει επίσης λεπτά, εισπνεόμενα σωματίδια (μέχρι και PM0.3) που μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστική νόσο.

 

Παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά, η οθόνη εσωτερικής ποιότητας αέρα (IAQ) δείχνει τις τρέχουσες συνθήκες και την πρόοδο καθαρισμού του αέρα μέσω εικονιδίων που αλλάζουν χρώμα για να αντικατοπτρίζουν την καθαριότητα του περιβάλλοντος αέρα.

Τοποθετημένη στην πρόσοψη του DUALCOOL, η απλή, πολύχρωμη οθόνη δείχνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το εάν ο καθαρισμός λειτουργεί ή όχι.

  

Εκτός της πρωτοποριακής δυνατότητας καθαρισμού του αέρα, μην ξεχνάμε ότι το LG DUALCOOL είναι ένα κλιματιστικό υψηλής απόδοσης Α++ που δροσίζει πολύ αποτελεσματικά.

Εξοπλισμένο με τον προηγμένο DUAL Inverter Compressor της LG, το DUALCOOL εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια και δροσίζει ταχύτερα από ένα συμβατικό μοντέλο.

Με την λειτουργία Comfort Air οι χρήστες αισθάνονται πιο χαλαροί και προστατεύεται η υγεία τους ρυθμίζοντας το πτερύγιο στην βέλτιστη γωνία, αποτρέποντας τη ροή του αέρα προς το ανθρώπινο σώμα.

Προσφέροντας υψηλής ποιότητας κλιματισμό και καθαρισμό, η καινοτόμος συσκευή μας επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα άνετο και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον .

Διατίθεται σε 9.000BTU και 12.000BTU και καλύπτει δωμάτια με επιφάνεια μέχρι και 25 τετραγωνικά μέτρα.

Μπορείτε να δείτε πλήρη χαρακτηριστικά τους εδώ.

Κλιματιστικό Α++ & Καθαριστής αέρα