Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00
Oventrop

Oventrop

Η εταιρία ΚΟΚΟΤΑΣ θέτει τα νέα δεδομένα στην ενδοδαπέδια θέρμανση σε συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία Oventrop.

Με την τεχνολογία των υλικών της εταιρίας Oventrop μπορούμε να δώσουμε λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, λόγω των πολλών εναλλακτικών τρόπων, που έχουμε για την διάστρωση του δαπέδου.

H Oventrop είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές θερμοστατικών βαλβίδων και συστημάτων διαχείρισης ζεστών-κρύων νερών σε κτίρια. Διαθέτει υψηλής εξειδίκευσης εργατικό δυναμικό. Η εκπαίδευση και η κατάρτιση αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την επιχειρηματική επιτυχία. Περίπου το 10% του εργατικού δυναμικού είναι μαθητευόμενοι. Τα εργοστάσια της βρίσκονται στις πόλεις Olsberg και Brilon στην περιοχή "Hochsauerland" κοντά στο Ντόρτμουντ

Τα προϊόντα της Oventrop βραβεύονται για τον σχεδιασμό και την καινοτομία. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο σε συνεργασία με διακεκριμένους σχεδιαστές.


Φιλοσοφία της εταιρίας είναι :

  • Να παράγει, βαλβίδες, ελεγκτές, συστήματα και εξαρτήματα σύμφωνα με τους Ευρωπαικούς Κανονισμούς με σκοπό την Οικονομια, την Εξοικονόμηση Ενέργειας και την Προστασία του Περιβάλλοντος.
  • Να προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις που να ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Επίσημη Ιστοσελίδα της OVENTROP