Προϊόντα
Ανοίγουμε ξανά
09:00
Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ μπορεί να σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα συστημάτων κλιματισμού, αυτοματισμών και υπηρεσιών.

Από κεντρικά συστήματα VRF, ψύκτες, κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, ημικεντρικά μηχανήματα, αυτόνομες μονάδες, fan coils, μονάδες υψηλής ακρίβειας, μονάδες για χώρους Η/Υ,έως συστήματα κεντρικού ελέγχου, συστήματα διαχείρισης κτιρίων (BMS), καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μετά την πώληση και προγραμμάτων συντήρησης.

Το κόστος της καταναλωμένης ενέργειας για τον κλιματισμό μίας επιχείρησης αποτελεί συχνά σημαντικότατο κομμάτι των ετήσιων δαπανών της. Σε επιχειρήσεις τουριστικής φύσεως όπως ξενοδοχεία, οι ενεργειακές απαιτήσεις για την κάλυψη βασικών αναγκών υποδομής (όπως ζεστό νερό χρήσης, κλιματισμός, ανακυκλοφορία κλπ.) είναι όχι μόνο μεγάλες αλλά θα τις χαρακτηρίζαμε ως καθοριστικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.

Ενδιαφέρεστε οι δυνατότητές μας σε θέματα κλιματισμού να στηρίξουν την επιχείρηση σας;

Δώστε μας τη δυνατότητα να γίνουμε ο σύμβουλος-συνεργάτης σας! Με αυτό τον τρόπο, θα σας βοηθήσουμε να πάρετε τις βέλτιστες οικονομικά αποφάσεις σε ό,τι αφορά στο αρχικό κόστος εγκατάστασης και το λειτουργικό κόστος αυτής, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού. Ένα σωστά μελετημένο σύστημα κλιματισμού μπορεί να έχει σημαντική επιρροή στην επιχείρηση σας!

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις βασίζονται σε 2 σημαντικούς άξονες:

Α) Στη μείωση της απαιτούμενης ενέργειας για τη λειτουργία τους.

Β) Στην αντικατάσταση της «ενέργειας» με νέα καθαρότερης μορφής.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και σωστή διερεύνηση των απαιτήσεων από μηχανικούς και εξειδικευμένους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ έχει την εμπειρία και τις λύσεις που μπορούν να μετατρέψουν ένα σύστημα κλιματισμού σε επιχειρηματικό πλεονέκτημα.