Προσφορές
Ανοιχτά Τώρα!
Σόμπες Ξύλου

Σόμπες Ξύλου

Οι σόμπες ξύλου της Color είναι μέρος μιας μακράς παράδοσης και διακρίνονται από το μοντέρνο σχεδιασμό τους που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι σόμπες μας έχουν σχεδιαστεί από μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων μηχανικών. Για την παραγωγή υψηλής ποιότητας τζάκια χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Η ενεργειακή απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο, σηματοδοτεί ότι μπορείτε να μειώσει το κόστος θέρμανσης όσο το δυνατόν περισσότερο με τις σόμπες μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πιο ευχάριστη εμπειρία από τις σόμπες μας είναι η φωτιά που καίει. Μέσα από το γυαλί υψηλής ποιότητας, η θερμότητα μεταφέρεται σε όλο τον χώρο μέσα στο σπίτι.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι σόμπες μας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τη ροή του αέρα, έτσι ώστε ο καθαρισμός του αεροσωλήνα να είναι αυτό που τους βοηθά στη καλή φροντίδα και συντήρηση της σόμπας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα, καθώς και τη χρήση των υψηλής ποιότητας υλικών παράγουμε μόνο πρώτης τάξεως ξυλόσομπες ...

Τα τζάκια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Βασικά υλικά για τις σόμπες μας είναι ο χάλυβας, το γυαλί, η πέτρα και πυρίμαχα υλικά (πυρόχωμα, βερνικουλίτης ή σκυρόδεμα). Οι πέτρες που είναι τοποθετημένες στον "φούρνο" της σόμπας σας προσφέρει την ευκαιρία να προσαρμόσετε τη σόμπα σε οποιοδήποτε χώρο μέσα στο σπίτι. Μια ξεχωριστή εμπειρία που παρέχει το γυαλί, το οποίο φέρνει σε θέαση την φλόγα, προκαλεί ηρεμία και άνεση στο σπίτι σας.

Η ενεργειακή απόδοση είναι στο υψηλότερο επίπεδο ώστε με τις σόμπες μας να μειώνετε τα έξοδα θέρμανσης όσο το δυνατόν περισσότερο.

  • Θάλαμος καύσης από Βερνικουλίτη
  • Ειδικό αντανακλαστικό τζάμι για τέλεια καύση
  • Πιστοποιημένος βαθμός απόδοσης
  • Κατασκευή αποκλειστικά στην Κροατία
  • Πιστοποιημένος κατά TUV SUD

Όλα αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσουμε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην σόμπα μας. Κάθε σόμπα έχει μια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εναέρια κυκλοφορία ελέγχου όπου ρυθμίζουν την παροχή του αέρα. Η σωστή παροχή του αέρα είναι ο βασικός έλεγχος για την ευκολότερη καύση της σόμπας. Ο δευτερεύον έλεγχος χρησιμοποιείται για την λεπτή ρύθμιση της φωτιάς κατά τη διάρκεια της καύσης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Οι τεχνολογίες αιχμής, καθώς και οι σωστά οργανωμένες διαδικασίες εργασίας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 για εμάς. Όλα τα προϊόντα μας που πληρούν τις DIN EN 1856-2 είναι εγγυημένα ότι έχουν υψηλή αντοχή στη θερμότητα.


Δείτε τα μοντέλα
Σόμπες Ξύλου