Ανοιχτά Τώρα!
gr
en
Συγχρονα συστήματα-Αντλίες θερμότητας

Συγχρονα συστήματα-Αντλίες θερμότητας

Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, με 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, σας προσφέρει Ολοκληρωμένες Οικολογικές Προτάσεις Θέρμανσης-Κλιματισμού-Ζεστού Νερου.

Σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους και με άξονα τη μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, η εταιρεία αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε έργου, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και επαγγελματικής συντήρησης.

Οι προηγμένες αντλίες θερμότητας Zubadan της Mitsubishi Electric σε συνδυασμό με τα γερμανικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης Oventrop και τα υψηλών προδιαγραφών ηλιοθερμικά συστήματα Chaffoteaux, αποτελούν τα εχέγγυα για να απολαμβάνετε θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης, με τις βέλτιστες αποδόσεις και τη μεγαλύτερη οικονομία.

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας ΚΟΚΟΤΑΣ, εξασφαλίζετε:

  • Σταθερή απόδοση θέρμανσης σε θερμοκρασίες έως και -15°C
  • Εγγυημένη λειτουργία έως τους -25°C
  • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης & συντήρησης
  • Εγγυημένη, ευέλικτη και αξιόπιστη πρόταση με 100% αξιοποίηση
  • των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  • Πλήρη υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ενδοδαπέδιας θέρμανσης-δροσισμού
  • Εκμετάλευση της ηλιακής ενέργειας ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας
  • Εξοικονόμηση χρημάτων έως και 80%

 

company3.jpg

Στα κρύα ξεχωρίζουν οι καλύτεροι !

Με την υπεύθυνη ανάληψη του σχεδιασμού, της οργάνωσης και της εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2008, το οποίο πιστοποιείται από την TUV HELLAS A.E., με το πεδίο εφαρμογής για την εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών συστημάτων, ηλιακών συστημάτων και ειδών θέρμανσης και φυσικού αερίου.

Με τη δυνατότητα της προμήθειας μεγάλης ποσότητας μηχανημάτων, με αποτέλεσμα την προσφορά των πλέον ανταγωνιστικών τιμών στην αγορά και με δόσεις έως και 60 μηνών!

Με τη διάθεση έμπειρου, ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, μηχανολόγων και τη διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, για υπεύθυνο Service, σε συνδυασμό με 5ετή επίσημη Εγγύηση. Να επιτυγχάνουμε τελικό αποτέλεσμα: Σύγχρονες και αποδοτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού  με υψηλής ποιότητας μηχανήματα, οικονομία και ικανοποιημένους πελάτες.

H εταιρία μας θεωρείται από τις μεγαλύτερες εμπορίας και εγκατάστασης κλιματισμού στην Ελλάδα.

Το τμήμα τεχνικής υποστηριξης της ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, εξασφαλίζει στους πελάτες της το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης.

Μέσω του προγράμματος ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, παρέχουμε τη δυνατότητα πραγματικής άμεσης επέμβασης του συνεργείου, οποιαδήποτε μέρα και ώρα απαιτηθεί (24ώρες / 7ήμερες) ακόμα και σε αργίες ή σε βραδυνές ώρες.

ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, παρέχει στις κλιματιστικές μονάδες που εγκαθιστά και συντηρεί εγγύηση 10 (δέκα) ετών για τον συμπιεστή και 5 (πέντε) ετών για τα ηλεκτρικά/μηχανικά μέρη.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000, πιστοποιημένο από την TUV HELLAS στις δραστηριότητες των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας των εμπορευμάτων.

14 μηχανολόγοι μηχανικοί, 25 εξειδικευμένα συνεργεία αδειούχων ψυκτικών, ηλεκτρολόγων και υδραυλικλων, σας παρέχουν πάντα άμεσες και άριστες υπηρεσίες.

 

Δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη & υπολογισμός χρόνου απόσβεσης