Ανοιχτά Τώρα!
gr
en

NRG PROGRAMS

 
 
 

Στην ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ βρήκατε την ιδανική ηλεκτρική συσκευή για τον χώρο σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η συνεργασία μας όμως δεν σταματά εδώ.

 

Έχοντας πρωταρχικό γνώμονα την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, προχωράμε ένα βήμα παραπάνω συνάπτοντας συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, την εταιρία nrg, μέλος του ομίλου της  MOTOR OIL.

 

Έτσι σας δίνουμε την δυνατότητα για 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για δύο χρόνια συμβάλλοντας στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Επίσης έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε κόστη και από τη χρήση φυσικού αερίου, τόσο αυτοτελώς, όσο και με τη χρήση των συνδυαστικών προγραμμάτων.

 

  • 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα, για 2 ολόκληρα χρόνια!
  • Μηδενική εγγύηση αν εξοφλείτε με πάγια εντολή!
  • Χωρίς κλίμακες κατανάλωσης ενέργειας.
  • Χωρίς ετήσια συνδρομή ή κρυφές χρεώσεις!
  • Αλλαγή παρόχου χωρίς αλλαγή στο μετρητή και χωρίς έξοδα.
  • Υψηλή ποιότητα ανταπόκρισης στην εξυπηρέτηση πελατών.

 

Επιλέξτε το πρόγραμμα  που ταιριάζει στις ανάγκες σας και απογειώστε την εξοικονόμηση σας. 

 

 Οικιακά Προγράμματα

 
 
Είμαστε δίπλα σας να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής Παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας καθώς και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 
 
Άν ενδιαφέρεστε για τα παραπάνω προγράμματα παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Εναλλακτικά  μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 60 16 852 κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.
 Όνομα

Επίθετο

Τηλέφωνο επικοινωνίας